Post Valentine's Day Rock

Petreceri

Acces: Cu plata

Pentru că iubirea merită sărbătorită în fiecare zi, nu doar de Valentine`s Day, Lunatic și The Strizzers și-au unit forțele și vă invită la concert în Sufrageria True, miercuri, 15 februarie.

 

Trupa Lunatic este o trupă formată în 2020, în București.
Au cântat în multe locații importante din capitală dar și în deschiderea unor trupe mari din alternativul local (The Mono Jacks, Luna Amară). Piesele trupei au fost difuzate pe mai multe posturi de radio cât și la tv.
În 2022, trupa a lansat primele trei single-uri de pe albumul de debut Omul din stele, album care urmează a fi lansat în 2023. Albumul, produs de Victor Panfilov, propune un sound nou pentru peisajul muzical românesc - pop rock cu elemente de space rock.

 

https://www.youtube.com/@trupaLunatic

 

The Strizzers este un proiect nou de rock alternativ din București care vă cheamă să explorați alături de ei un nou concept – rock-ul urban. Muzica lor este o poveste, un soundtrack al experiențelor și emoțiilor lor trăite în București și nu numai, în ritm de rock alternativ.
În noiembrie 2022 și-au lansat primul single, See the Lights (chiar aici, în True Club), iar în 2023 urmează să lanseze un al doilea single și un album.

QR