Petrecerea mamelor care isi fac timp pentru ele

Petreceri

Acces: Gratuit

Pentru înscriere, vă rog să completați acest formular: https://forms.gle/erWDM58WhgjHchsT8 

Cea mai așteptată petrecere este cea a mamelor care lasă copiii, casa și serviciul pe mâini bune și pleacă să se ventileze cu prietenele.

 

Pentru că toată lumea știe că dacă mama e bine este și mâncare bună pe masă și copiii sunt liniștiți și bărbatul fericit!

 

Cine are, cine nu, ecuația e și mai simplă 

 

Petrecerea mamelor care își fac timp pentru ele este locul de întâlnire, de relaxare și voie bună al tuturor mamelor care știu și înțeleg că au nevoie să se reconecteze cu primul rol cu care ne naștem, acela de femeie.

 

În luna iubirii, reinventăm starea de bine cu noi, dar mai ales cu cel de lângă noi. Dacă aveți pe cineva, dacă nu, luăm notițe cum să facem să avem

 

Relații fericite în cuplu!

 

Și nu că ne lăudăm, dar vom avea cei mai buni profesori la o temă atât de frumoasă:

 

Cristian China Birta, https://www.facebook.com/cristian.china.birta, o bucurie să-l avem alături, soț, tată și cunoscut antreprenor pe care abia aștept să-l cunoașteți că este o enciclopedie de stare de bine și experiențe de viață.

 

Al doilea invitat va echilibra practica cu teoria și ne-o va oferi cadou numai bine să avem imaginea de ansamblu și experiența completă.

 

Cine-o fi, cine-o fi?

 

Împreună cu Monica vă aștept să descoperim secretele unei relații de cuplu liniștite și fericite!

 

Alături de noi ne vor fi și de această dată: 4 Colours - https://www.facebook.com/dan.bacalum, Eisberg România - https://www.facebook.com/eisbergromania, și Cristina Nichitus Roncea cu fotografiile ei spectaculoase!

 

Plus ceva surprize de descoperit în seara evenimentului.

 

Le mulțumim tare, tare pentru susținere!

QR