PASSENGER Live la Arenele Romane

Concerte

Acces: Cu plata

Supporting act: Valeria Stoica - https://passenger.emagic.ro/

Update:

Concertul PASSENGER, ce urma să aibă loc pe 1 iulie la Arenele Romane din București, a fost reprogramat pentru 9 aprilie 2023. Concertul va avea loc în continuare la Arenele Romane, în cort încălzit. Biletele achiziționate își păstrează valabilitatea.

Ultimele bilete disponibile pot fi cumpărate în continuare de la https://passenger.emagic.ro/

“Sunt devastat să anunțăm că nu vom mai cânta în România în această vară. Eram tare nerăbdător să vin și să cânt în fața voastră și sunt foarte recunoscător tuturor celor care au cumpărat bilete […] am lucrat împreună cu organizatorii și locația pentru a găsi o dată pentru concertul din București și am găsit, în sfârșit, o dată care funcționează.

Concertul va avea acum loc pe 9 aprilie, anul următor (n.r. 2023), în aceeași locație (Arenele Romane), în cort încălzit […] Bineînțeles că mi-ar plăcea să vă păstrați biletele dacă puteți! Dacă nu, iar noua dată nu este potrivită pentru voi, biletele pot fi rambursate. Vă promit că atunci când, în sfârșit va veni ziua concertului, va fi unul foarte special!!!” – a declarat Mike Rosenberg (Passenger).

Mutarea concertului de la Bucuresti a venit odată cu vestea amânării/ anulării a altor două concerte din turneul Passenger, ce urmau să aibă loc în prima săptămână a lunii iulie, pe fondul unor motive de logistică a turneului, independente de organizatorii evenimentului de la București.
Biletele achizitionate rămân valabile și pot fi folosite pentru acces în noua dată reprogramată.

Persoanele care și-au achizitionat bilete pentru concertul Passenger programat inițial să aibă loc pe 1 iulie 2022 la București și care nu pot participa în noua dată reprogramată, respectiv, 9 aprilie 2023, pot solicita rambursarea contravalorii biletelor în termen de 14 zile de la data prezentului anunț, respectiv, până la 12 iulie 2022, inclusiv. În acest sens, clienții care doresc rambursarea contravalorii biletelor, sunt rugați să trimită solicitarea lor la iaBilet, prin intermediul formularului de retur, aici: www.iabilet.ro/retur

Biletele pentru concertul Passenger pot fi în continuare achiziționate de la tickets.emagic.ro, passenger.emagic.ro/ și de pe iaBilet, precum și din reteaua magazinelor partenere iaBilet, la următoarele categorii:
Golden Standing (loc în picioare, în fața scenei) – 200 lei (include comisioane);
General Acces (loc în picioare, în spatele zonei Golden Standing) – 125 lei (include comisioane).

Mike Rosenberg, cunoscut mai mult sub numele său de scenă - PASSENGER, este un cântăreț-compozitor de folk-rock din Brighton, Anglia, ce a câștigat un număr impresionant de premii pentru activitatea sa muzicală. Cu toate că și-a pornit cariera cântând la colțurile străzilor din UK, a ajuns în scurt timp să umple stadioane din toată lumea, după ce single-ul “Let Her Go”, s-a clasat pe prima poziție în topurile din mai multe țări și a atins succesul internațional, având acum peste trei miliarde de vizualizări pe YouTube.

După lansarea celui mai recent album - “Songs For The Drunk And Broken Hearted” de anul acesta, PASSENGER a pornit într-un turneu european cu trupă live, în care va interpreta noile piese, dar și piese devenite deja clasice.

____________________________________

Valeria Stoica este o cântăreață și compozitoare indie din Republica Moldova, stabilită în București. Sound-ul ei este cald și tandru, influențat de conexiunea profundă cu natura, unde Valeria și-a petrecut cea mai mare parte în copilărie.

A început să cânte la chitară la 9 ani, dar și-a descoperit vocea la 16 ani, după ce a ascultat artiști indie internaționali și a început să posteze cover-uri pe platformele de streaming. A atras atenția unor case de discuri din România, iar apoi s-a mutat la București pentru a-și putea produce primul ei album.

În prezent, Valeria își compune propria muzică, iar în 2020 a lansat albumul de debut intitulat "I Don't Like Roses", care a fost o surpriză pentru publicul local și internațional. Acum lucrează la cel de-al doilea album, pe care vrea să-l lanseze anul acesta, cu un sound mai dinamic, mai matur.

***

PASSENGER:

Website: http://passengermusic.com/

Facebook: https://www.facebook.com/PassengerOfficial/

Instagram: https://www.instagram.com/passengermusic/

YouTube: https://www.youtube.com/user/passengermusic

Soundcloud: https://soundcloud.com/passengerofficial

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0gadJ2b9A4SKsB1RFkBb66

Song Kick: http://www.songkick.com/artists/449987-passenger

***

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.

Cu scopul de a asigura sănătatea și siguranță participanților, a staffului și a artiștilor, evenimentul se va desfășura cu respectarea măsurilor legale locale impuse de autorități la data desfășurării evenimentului. Organizatorul își rezervă dreptul de a impune oricare sau toate dintre măsurile următoare pentru participanți: prezentarea dovezii vaccinării și/ sau dovezii testării și/ sau dovezii prezenței anticorpilor pentru SARS-CoV2, păstrarea distanței sociale față de alți participanți, minimizarea aglomerării de oameni prin acceptarea sosirii la locație la orele comunicate și/ sau purtarea măștii.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea siteului oficial și a platformelor social media Emagic, precum și a siteurilor și paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere, înainte de participarea la eveniment.

QR