PARTY / Premiera incipienta la UNTEATRU

Cultura

Unde

Bucuresti

Cand

15 septembrie 2023 15:00

Biletele digitale îţi sunt livrate instant prin email. Simplu. Rapid. Nu necesită printare. Nu mai este necesară rezervarea prin sms/e-mail/telefon.

PARTY
Don’t get fooled by the title 

"PARTY" este primul spectacol din cadrul Incipient, platforma de teatru emergent. Piesa, semnată de Tom Basden va fi pusă în scenă de către regizorul Alin Uberti.

Spectacolul reflectă subtilități ale relațiilor interumane, care, sub umbrela dezinformării și a naivității, nasc efecte comice, care reușesc simultan să te pună pe gânduri. Spectacolului îmbină umorul și introspecția în regia lui Alin Uberti, pentru care "PARTY" este prima montare a unei comedii.

Este "PARTY" un spectacol-oglindă al societății noastre? Come & see!

Distribuție: Bogdan Iancu, Vlad Pânzaru, Luca Rădulescu, Kiki Simion, Alexandra Oiște, Tiberius Zavelea Scenografie: Cosmin Stancu

Traducere: Răzvan Mîndruță

Vă rugăm să respectați ora anunțată. Spectacolul începe în cel mai scurt timp posibil, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare bunei desfășurări a evenimentului. După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).
Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit scris din partea unteatru.

unteatru a fost distins cu Premiul de Excelență UNITER, distincția a fost decernată pe 13 mai 2019.

La începutul anului 2021, unteatru a fost distins cu Ordinul "Meritul Cultural" în grad de Cavaler de către Președintele României.

Despre Incipient
Incipient a început ca o platformă pentru teatru emergent, în mai 2023, oferind suport pentru explorare și dezvoltare a unor voci artistice noi și autentice din spațiul independent. Proiectul urmărește acoperirea mai multor arte, facilitând contexte pentru ca mai mulți tineri creatori să își facă vocea auzită.

QR