Open Mic Show cu Dobrota si Popinciuc | Stand Up Comedy @Club99

Comedie/Stand-up Comedy

Unde

Bucuresti , Club 99

Cand

10 ianuarie 2023 17:00

Intrare liberă

Marți, 10 ianuarie, de la 20:00 vă așteptăm la OpenMic Show cu Dobrotă și Popinciuc prezentat de Dobrotă și, total neașteptat, pentru ca știe pe cineva care știe pe cineva, Popinciuc 

În orice caz, noi o să râdem. Cu ei sau de ei, asta nu mai contează.

Și da, ai auzit bine! Avem 2 MC pentru că toată lumea știe ca E = mc2 

DACĂ VREI SĂ VII SĂ TE UIȚI:

Rezervările se fac la 0733 500 301

Intrarea e liberă.

Locație: Club 99 ( Bulevardul Dacia nr. 99 )

DACĂ VREI SĂ URCI PE SCENĂ:

Regulament:

Înscrieri:

Orice băiat sau fata cu aspirații umoristice trebuie sa trimită un mail la adresa “partikip99@yahoo.com” și să precizeze că ar vrea să urce în seara respectivă. Da, știm, ce adresa de mail hilară. O listă cu cei care vor urca pe scena va fi postată în ziua open mic-ului pe facebook “Club 99” și Instagram “@club99ro”.

Mail-urile se pot trimite de când se lansează evenimentul pana in dimineața show-ului.

De asemenea, ar fi frumos ca cei ce prind lista, să ajungă cu 10 minute mai devreme la locație pentru a-și confirma locul.

Dacă mai rămâne timp, întâmplător sunteți prin sală și va milogiți de Dobrotă sau Popinciuc, puteți urca și dacă nu sunteți pe listă. Dar nu uitați de regula de aur: “Numărul locurilor pentru Open Mic e determinat de durata show-ului.”
Dacă nu v-ați dat seama din afișul evenimentului și aveți de gând să începeți cu: “cât trebuie sa stam pe scena?”, “am nevoie de 8 minute ca am pregătit ceva mai special, creez o tensiune pe care vreau sa o sparg pe la minutul 7 și de acolo pana la 8 le dau timp sa râdă”, DON’T DO THAT. Timpul pentru toată lumea este de 5 minute și 5 minute sunt de-ajuns sa faci o impresie buna, indiferent ce ti-ar spune prietena ta.

Reguli de bun-simț:

Nu filmați, plătiți notele la final, nu e voie cu droguri in afara de cele aduse de Popinciuc și vă rugăm să râdeți, sa lăsați oamenii de pe scena sa știe când au dat de o gluma noua sau de o propoziție veche.

De asemnea ar ajuta foarte tare să veniți la 19:30 (oamenii care vin doar sa privească speranțele umorului românesc, nu sa fie una) ca sa nu întârziem mult spectacolul și poate mai prindeți metroul.