Open Mic de Halloween cu Dobrota si Alex Ionita

Comedie/Stand-up Comedy

Cand

31 octombrie 2023 17:00

 Marți, 31 Octombrie, de la 20:00 vă așteptăm la OpenMic Show cu Dobrotă și Alex Ioniță prezentat de Dobrotă și, total neașteptat, pentru ca știe pe cineva care știe pe cineva, Alex Ioniță

În orice caz, noi o să râdem. Cu ei sau de ei, asta nu mai contează.

Și da, ai auzit bine! Avem 2 MC pentru că toată lumea știe ca E = mc2 

DACĂ VREI SĂ VII SĂ TE UIȚI:

Rezervările se fac la 0733 500 301

Intrarea e liberă.

Locație: Club 99 ( Bulevardul Dacia nr. 99 )

 

Orice băiat sau fată cu aspirații umoristice trebuie sa trimită un mail la adresa „[email protected]” și să precizeze că ar vrea să urce în seara respectivă. Da, știm, ce adresa de mail hilară. O listă cu cei care vor urca pe scena va fi postată în ziua open mic-ului pe facebook “Club 99” și Instagram “@club99ro”.

Mail-urile se pot trimite de când se lansează evenimentul pana în dimineața show-ului.

De asemenea, ar fi frumos ca cei ce prind lista să ajungă cu 10 minute mai devreme la locație pentru a-și confirma locul.

Dacă mai rămâne timp, întâmplător sunteți prin sală și vă milogiți de Dobrotă sau Popinciuc, puteți urca și dacă nu sunteți pe listă.

Dar nu uitați de regula de aur: “Numărul locurilor pentru Open Mic e determinat de durata show-ului.”

Dacă nu v-ați dat seama din afișul evenimentului și aveți de gând să începeți cu: “cât trebuie sa stam pe scena?”, “am nevoie de 8 minute că am pregătit ceva mai special, creez o tensiune pe care vreau să o sparg pe la minutul 7 și de acolo până la 8 le dau timp sa râdă”, DON’T DO THAT. Timpul pentru toată lumea este de 5 minute și 5 minute sunt de-ajuns să faci o impresie bună, indiferent ce ți-ar spune prietena ta.

QR