om la luna - Fazele lunii

Concerte

Acces: Cu plata

Sâmbătă, 24 februarie 2024
Acces: 19:00 | Concert: 20:30

Te invităm pe 24 februarie, la Palatul Bragadiru din București, la lansarea oficială „Fazele Lunii”, albumul electro-acustic om la lună.

Fazele Lunii conține 20 de piese, înregistrate live cu ocazia concertului de pe 16 iunie 2023, de la Teatrul Național București, și este un fel de „best of so far” - cu cele mai iubite cântece de pe cele trei albume om la lună, reorchestrate într-o formă electro-acustică.

Este o reîntoarcere la originea minimalistă a proiectului de rough acoustic poetry, cu un plus considerabil de emoție odată cu apariția violoncelului Flaminiei Nastai – invitatul permanent al trupei, dar aducând suplimentar și sunete electronice, drum machine și elemente noi de percuție.

Albumul Fazele Lunii va fi disponibil atât în format digital - pe toate platformele de streaming, dar și în format fizic - dublu CD și dublu vinil, începând cu data de 23 februarie. De asemenea fanii vor avea acces la întreg concertul de la Teatrul Național, filmat multicam.

„Fazele Lunii este un proiect despre noi cei de acum. Despre cei ce am devenit în anii ăștia cinci. Este despre bunele și relele care ni s-au întâmplat, despre creșterile și descreșterile noastre ca oameni. Despre evoluția noastră ca muzicieni, cu nesfârșitele încercări, eșecuri și
momente în care am vrut să ne oprim. Dar totodată este despre noi cei care am tras de fiecare dată aer în piept și am mai băgat o fisă. Și încă una. Până la ultima din buzunar, cea care chiar a pornit tonomatul cel vechi.
Fazele Lunii sunt fazele noastre ale tuturor. Sunt stările noastre în continuă creștere și
descreștere, luminând calea sau stând ascunși în umbră. Iar cântecele om la lună de pe cele
trei albume de până acum, cântate acum în forma aceasta electro-acustică-minimalistă,
suntem noi pe drumul ăsta lung de o viață.” ── Doru Pușcașu, om la lună

QR