Olly & Foxy Lady - Jazz Up Your Blues

Seri de...

Olly & Foxy Lady - Jazz Up Your Blues

Ce a fost mai întâi Jazz-ul sau Blues-ul? Berea sau vinul? Dorul sau alintul?

Roxana și Olivia ne răspund la aceste întrebări printr-un cocktail muzical feminin, preparat astfel: se iau 2 chitări, Blues-ul se încălzește cu Jazz-ul până dau în foc, se răcesc cu mult talent și se amestecă cu dibăcie.

Intrarea și degustarea sunt libere, donațiile recomandate!

-----------------------
'Olivia Păun, vocalista trupei, a fost componentă a trupei Quartz, alături de Gianina Corondan, Amedeo Bolohoi și Dan Tufan, ținându-le ritmul la tobe.

Din 2006 a devenit solista trupei Olly de Quartz, formulă în care, alături de Florina „Fritz” Popescu și Alexandra Popescu, au activat timp de opt ani în Europa de Vest, având reședința în Amsterdam.
În tot acest timp, au susținut nenumărate concerte și au înregistrat 4 albume proprii.

Roxana Stroe este singura chitaristă de blues din țară. A concertat alături de A. G. Weinberger, Berti Barbera, Harry Tavitian, Narcisa Suciu, Garbis Dedeian, Ovidiu Lipan „Țăndărică”, Alex Man, Clay Windham, Dean Bowman și alții. Din 2008 are propria sa formație
de blues numită Foxy Lady Band, cu care a participat la majoritatea festivalelor internationale de blues din tara.

În 2016, Olivia a început proiectul Olly & Foxy Lady cu Roxana Stroe, iar la scurt timp s-a reunit cu colegele de la Olly de Quartz, Alexandra și Florina, formând Olly of Queens.'

QR