O Romanie unita intr-un palat! Maria Buza & Taraful George Patrascu

Petreceri

Acces: Cu plata

Bilete pe: www.teatrulgodot.ro

Maria Buză și Taraful George Pătrașcu vă invită la un recital de neuitat: veți asculta refrene clasice inspirate din repertoriul marilor artiști români, cât și piese lansate de Maria Buză de-a lungul timpului.

 

Cu un timbru inconfundabil și cu o prezență scenică explozivă, Maria Buză ne invită prin cochetul București de altădată, dar și pe ulițele mărginașe ale Micului Paris. Veți asista la momente de mare bucurie, dar și de sfâșietoare melancolie, într-un caleidoscop muzical plin de vervă și culoare, în care veți regă cele mai îndrăgite refrene lăutărești și de petrecere, romanțe și secvențe de inspirație folclorică.

 

Acordurile de vioară se vor împleti superb cu cele de țambal în piese celebre precum „Sunt vagabondul vieții mele” (Gheorghe Dinică), „Firicel de floare albastră” (Dorina Drăghici), „Mi-am pus busuioc în păr” (Maria Tănase), „Cine iubește și lasă” (Maria Tănase), „Foaie verde didițel” (Costel Atanasof), „Să nu spui dorul nimănui” (Nelu Ploieșteanu), „Astă seară nimeni să nu doarmă” (Gică Petrescu) sau „Ciuleandra” (Maria Tănase).

 

Bilete: https://www.teatrulgodot.ro/.../o-romanie-unita-intr-un.../

QR