Mirabela Dauer @Sospiro

Petreceri

Acces: Cu plata

Joi, 15 decembrie, vom petrece o noapte printre stele cu Mirabela Dauer. Una dintre cele mai iubite cantarete de muzica ușoară a anilor '70-'80 vine la Sospiro sa ne rasfete cu slagare nostalgice de dragoste.

 

 

Joi, 15 Decembrie,
Sospiro, Piața Montreal Nr 11
Acces: 19.30
Show live: 21.00-10.00
Preț (se achită la intrare) : 60 Lei
Rezervări: www.sospiro.ro
Detalii & preorder gustări "aperitivo": 0731304315

Pentru că multi dintre voi veți fi plecati din oras pe 1 Decembrie si v-ati exprimat dezamagirea ca nu puteti participa, am decis sa reprogramam intalnirea cu Mirabela Dauer.
Spectacolul mult așteptat cu artista va avea loc la Sospiro pe 15 decembrie

 

 

Joi, 15 decembrie, vom petrece o noapte printre stele cu Mirabela Dauer. Una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică ușoară a anilor '70-'80 vine la Sospiro să ne răsfețe cu șlagăre nostalgice de dragoste.

 

 

Dintr-un repertoriu ce numără peste 600 de melodii, artista va interpreta cele mai adorate și cunoscute, precum: "Te aștept să vii”, “Fruza mea albastră” sau "Ce dor mi-a fost de ochii tăi". Cântece care ne vor plonja într-un festival sclipitor al deceniului șaptezecist.

 

 

O prezență constantă pe scena divertismentului românesc, cu o carieră de peste 50 de ani, artista continuă să ofere o mare de cuvinte dulci publicului de acum, cu muzica de atunci.

 

 

*Petrecerile de la Sospiro încep întotdeauna cu DJ Cristache și se prelungesc până târziu în noapte.
** Iar momentele de răsfăț gastronomic sunt aduse de brandul de catering Flavour, așa că ne puteți contacta pentru a comanda preparate din meniul lor.

QR