Mioritic Spirit - Poezia... esti tu!

Seri de...

Vino și tu la Mioritic Spirit - Poezia... ești tu! @ Green Tea | Poezie, filozofie, ceai

Comunitatea Mioritic Adventures - oameni iubitori de aventuri faine, tradiții autentice și multă voie bună. #HaiCuNoi să #RupemNorma!

???? Mioritic Spirit - hrană pentru suflet: întâlniri ale comunității cu scopul de relaxare, socializare, dezvoltare personală, profesională și spirituală. Orice membru al comunității poate propune și poate ajuta la organizarea de întâlniri pe diverse subiecte din tematicile anterior menționate, așa că așteptăm cu interes sugestiile voastre.

???? Următoarea întâlnire are tematica "Despre frumusețea lucrurilor nevăzute". Silviu Mihăilă și Bogdan Păduraru vă așteaptă cu prietenie și dragoste de poezie la o seară interactivă, creativă și recreativă. Nu uita: poezia... ești tu!

 

???? CÂND? 21 martie 2023, ora 19:00

???? UNDE? Green Tea, Doctor Burghelea 24

 

???? AGENDA ÎNTÂLNIRII

???? Ne cunoaștem unii pe alții și facem o mică prezentare personală
???? Brainstorming: "sinestezia" bucuriei (moment surpriză)
???? Scriere creativă ("creative writing")
???? Ceai, taifas și... puțină filozofie mioritică: "Povestea îngerilor" - discuție despre lucrurile nevăzute
???? Recital de poezie: fiecare va recita 2-3 poezii (personale sau ale unor scriitori consacrați), apoi purtăm o discuție pe marginea lor
???? Concluzii, propuneri, recomandări, sugestii

 

⏰ Durata întâlnirii: 1.5 - 2 ore. ???? Vă rugăm frumos să ajungeți cel târziu la ora 19 pentru a avea timp să faceți comenzile la bar în timp util, astfel încât să începem seara de poezie la ora 19:30.

 

???? Ne dorim să creăm un cadrul sigur în care participanții se pot exprima liber, o atmosferă caldă, prietenoasă, informală, deschisă. Încurajăm pe fiecare să-și spună părerea cu calm și încurajăm ascultarea activă. NU criticăm, NU dăm sfaturi nesolicitate, NU ne purtăm cu lipsă de respect față de ceilalți participanți.

 

???? Mai jos aveți câteva informații utile pentru întâlnirea noastră

???? Ascultare activă: https://www.seedsforchange.org.uk/.../active_listening...
???? Cadru sigur: https://www.transformativeconversations.com/.../2021-02-06

 

☎️ Informații și rezervări la telefon/WhatsApp 0724 035 456

QR