Cost servicii vizitare: 50 lei/persoană.

Durata medie de vizitare: 50 minute până la maximum 1 oră și 30 minute/tur.

Se apropie cu pași repezi cea mai minunată perioadă a anului, Crăciunul, iar Muzeul Copiilor este pregătit să vă ofere o experiență de neuitat! Cu două tururi ghidate interactive pline de magie și distracție, și două activități speciale de familie, ne pregătim să întâmpinăm sărbătorile de iarnă într-un univers de poveste în perioada 18 noiembrie – 22 decembrie.

 

Vă invităm, să pășiți alături de noi în lumea magică a iernii chiar în interiorul Muzeului Copiilor, în cadrul turului Magia Iernii. Copiii cu vârste între 3 și 12 ani sunt așteptați să descopere cele 5 zone tematice captivante, inclusiv “Ocolul Pământului în obiceiuri și tradiții”, unde cei mici vor învăța despre fauna specifică zonelor reci și vor descoperi expoziția interactivă Fabrica de Jucării îmbrăcată în haine de sărbătoare, loc în care spiridușii lui Moș Crăciun pregătesc jucăriile. 

Sărbătorile de iarnă nu ar fi complete și captivante fără un carusel în interiorul muzeului, fenomene atmosferice specifice sezonului rece și un patinoar unde copiii pot patina în ciorapi și se pot bucura de jocurile lor preferate. Mai mult, în această călătorie, copiii vor avea ocazia să-i întâlnească spiridușii Moșului. Dar asta nu este tot! 

La finalul turului în expoziția interactivă Fabrica de Jucării, vă așteaptă o zonă de colectare a jucăriilor pe care le vom dona mai departe către copiii aflați în situații deosebite.

QR