Lansari! Brandul de motociclete MITT ajunge pe piata din Romania

Seri de...

Unde

Bucuresti

Cand

25 mai 2023 13:00

Acces: Gratuit

Se lansează brandul de motociclete MITT pe piata din Romania!

Suntem încântați să anunțăm lansarea oficială a brandului spaniol de motociclete "Mit", în România. Evenimentul va avea loc în data de 25 mai 2023, la ora 16:00, în showroom-ul nostru din Bld. Pipera nr. 1, Voluntari, Ilfov ( incinta Toyo Motor Nord).

 

 

Veți avea ocazia să descoperiți gama noastră de modele și să vă bucurați de o experiență de condus memorabilă. MITT MOTORCYCLES face parte dintr-un grup european puternic, JETS MARIVENT, cu peste 35 de ani de experiență în proiectarea, dezvoltarea, fabricarea și distribuția tuturor tpurilor de vehicule motorizate de înaltă calitate, design avansat și excelente servicii post-vânzare.

 

 

Fiecare model MITT este proiectat și construit cu atenție la detalii, pentru a oferi călătorii confortabile și plăcute. Brandul se angajează să ofere fiabilitate și performanțe, adaptate nevoilor utlizatorilor moderni.

 

 

Misiunea noastră: Oferim produse cu design european, eco friendly, de înaltă calitate și servicii post vânzare eficiente, la prețuri competitive. Vă așteptăm cu nerăbdare la evenimentul nostru de lansare!

QR