La vie en rose

Concerte

Acces: Cu plata

Concert de zile mari!

Artista Mădălina Coca, acompaniată de maestrul Florin Pana va susține un concert cu muzică 100% franțuzească, un show original cu influențe de jazz și caracterizat de un „Parisian Style” pe care artista l-a creat în cei 10 ani petrecuți în Franța.

 

Finalista de la „Vocea României” performează de mai mult de 20 ani pe scene atât în tară cât și în străinătate. Mădălina s-a îndrăgostit de muzică încă de mică și a participat la o multitudine de concursuri și festivaluri unde a obținut numeroase premii și trofee. În perioada în care a locuit la Paris, artista a dobândit cetățenia franceză și a avut diverse colaborări muzicale cu mai multe band-uri și artiști cunoscuți. După performanța extraordinară de la Vocea României, Mădălina decide să revină în România unde continuă bogata sa activitate muzicală și lansează de asemenea și o serie de piese proprii, printre care Lume, Lume și Vocea Mea.

 

Pană Florin - pianist, acordeonist. Încă de la vârsta de 6 ani a început să se îndrăgostească de muzică, cântând la pian și acordeon. A urmat Liceul de muzică, unde a studiat și Contrabas, însă marile iubiri au rămas pianul și acordeonul, astfel că dorește să studieze și să urmeze în continuare Facultatea de Muzică și mai apoi Master în Jazz și Culturi muzicale pop sub îndrumarea Prof. Univ. Dr. Mircea Tiberian. Performeaza în domeniul muzical de mai bine de 20 de ani, participând la numeroase concerte, festivaluri, emisiuni, radio, atât în țară cât și în străinătate.

 

Din meniul muzical al serii nu vor lipsi interpretări live ale pieselor celor mai importanți artiști francofoni din toate timpurile, precum Édith Piaf, Patricia Kass, Charles Aznavour, Céline Dion, dar și artiști ca Zaz, Vaya con Dios, Indila sau Stromae.

QR