La Sala Gloria te asteapta Gasca lui Mos Craciun

Targuri

Unde

Bucuresti

Cand

17 decembrie 2022 08:00

Acces: Gratuit Cu plata

Vino pe 17 decembrie la Sala Gloria a Teatrului Metropoli, București, îmrepună cu cel mic, pentru o zi de neuitat. Moș Crăciun caută copii pentru a-și forma o "gaşcă de colindători".

 

 

Copiii de până în 2 ani au intrare gratuită.

 

 

Cu siguranță, cei mici visează să fie ajutoarele lui Mos Crăciun. Ei bine, de data aceasta, el lansează un anunț: Caută copii pentru a-și forma o "gaşcă de colindători". Pe lista s-au înscris deja renul Rudolph, Mita Craciunita, Spiriduș Ghiduș si Fulgișor. Cu toții vă așteaptă la cel mai vesel și mai antrenant spectacol pentru copii, și nu numai. Atât cei mari cât și cei mici sunt invitați să cânte, să danseze și să se amuze alături de noi într-o super piesă care îmbină în mod plăcut teatrul cu muzica și dansul. Numai cu ajutorul vostru personajele vor putea ajunge acolo unde își doresc.

 

 

Efectele de lumini si culori, boroboațele personajelor și febra pregătirilor în așteptarea lui Moş Crăciun vor fascina până și cel mai exigent public. Și Moş Crăciun chiar va veni ... Așadar, nu uitați aparatele de fotografiat și lista cu darurile pe care doriți să le primiți. La finalul spectacolului veți avea ocazia să o înmânați personal moşului. Copiii peste 2 ani plătesc bilet.

 

 

Din respect pentru actori și public avem rugămintea de a vă prezenta cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului. După ora începerii reprezentației, biletele își pierd valabilitatea. Biletele pot fi cumparate online pe www. ticketstore.ro sau de la:

 

 

1. Casa de bilete a Teatrului Național de Opereta și Musical "Ion Dacian" – B-dul Octavian Goga Nr.1 (luni-vineri 12.00-19.00 și cu o oră înainte de spectacole sâmbătă și duminica)

 

 

2. Casa de bilete a Sălii Dalles – B-dul Nicolae Bălcescu Nr.18 (luni-vineri 10-17)

QR