Keep Walking - Maneleana & Light Orchestra

Petreceri

Acces: Cu plata

Rezervari si informatii: 0728843782 sau www.the-pub.ro

Keep Walking este un proiect initiat de The PUB Universitatii si sustinut de Johnnie Walker.
Zilele de miercuri nu vor mai fi la fel la The PUB. Trupe consacrate, trupe aspirante, proiecte inedite vor fi prezente pe scena noastra.

In 13 Septembrie am pregatit doua spectacole de minune:

Maneleana & Light Orchestra - un concept, un concert, un performance, poti sa o iei cum vrei.
O bucurie de petrecere sau o curiozitate, un act artistic controversat sau deloc ciudat.
O petrecere cu stil, încununată cu flori și leopard print în rochii de gală, ca la Scala din Milano- îmbinătă cu artiști, artiști instrumentiști, profesioniști.
Un concert care-și propune să spargă tot felul de bariere și să vă scoată la dans împreună!

„Povești de adormit adulții” este un proiect la granița dintre teatru muzical și stand-up comedy. Își propune nu doar să obțină hohote de râs, ci să ofere, în egală măsură, teme de reflecție asupra societății contemporane. Nu vorbim, însă, doar de o radiografie socială și sociologică. Textul tratează, când direct, când subtil, teme precum conflictul dintre sexe, conflictul dintre generații sau teme existențiale (precum liberul arbitru).

Trei protagoniste (Dana Năzdrăvana, Iulia Consăteana și Leana Cozn’zeana) aduc în scenă eroi celebri de poveste, în șaisprezece cântece și dialoguri. Astfel, Prințesa și Prințul Fermecat, Regii, Vrăjitoarea, Căpcăunul sau Calul sunt pretextul pentru a caracteriza stereotipurile umane, problemele sociale și politice din zilele noastre. Scenariul nu judecă și nu dă sentințe, ci conturează personajele într-un mod ludic, fără să râdă de ele, ci împreună cu ele.

Muzica combină diverse ritmuri de blues, jazz, folk, bossa nova, reggae, rock'n roll, rap sau muzică balcanică, cântate la chitară, vioară, percuție și mandolină, astfel încât publicul să fie surprins la fiecare melodie.

QR