Keep Walking - JACK OF ALL TRADES & GREEN PROPHET - Fusion Night

Concerte

Acces: Cu plata

Rezervari: 0728843782

KEEP WALKING - este un proiect nou initiat de The PUB Universitatii cu sprijinul Johnnie Walker.
Serile de miercuri nu vor mai fi la fel la The PUB. Energie, Eleganta, Emotie si Traire vor caracteriza evenimentele "Keep Walking".

Primul eveniment di aceasta serie, Fusion Night, ii aduce alturi pe scena The PUB pe prietenii de la JACK OF ALL TRADES si GREEN PROPHET care sunt prima data la noi.
Daca Jack of All Trades ne-au convins deja, pe baietii de la Green Prophet ii asteptam cu mare interes.

JACK OF ALL TRADES 

Jack of all Trades propune un echilibru muzical între rock-ul alternativ post-grunge și nu metal al erei de aur a acestor genuri, combinate cu elemente sonore contemporane de indie, punk, pop și trap.

Anul trecut, Jack of all Trades au lansat cel de-al doilea lor album, intitulat ‘Semnale Mixte’.

‘Mereu am considerat că muzica pe care o faci transmite celui care te ascultă cine ești cu adevărat. Fiecare membru al trupei emite un semnal unic atunci când se așază în spatele instrumentului și, când ne-am dat seama că toate aceste unde individuale pot converge în armonie, am realizat acum, după doi ani și jumătate, pregătind ultima piesă de pe album, că Jack of all Trades are în sfârșit un sound al său.

Semnale Mixte este un album despre asumare. Despre dragoste. Despre dorință. Despre acceptarea diferențelor. Despre distracție. Despre schimbare. Dar, mai ales, este un album despre evoluție, și suntem acum gata să-l arătăm întregii lumi.’

QR