Jezebel & Alexandru Burca - De la Doina la Fado

Seri de...

Acces: Gratuit

Accesul este gratuit!

Pe 23 mai te invităm la Berăria H pentru o deosebită incursiune muzicală De la Doină la Fado, alături de Jezebel & Alexandru Burcă pe terasa noastră de lângă lac!

 

Izabela Barbu, alias Jezebel abordează genuri și stiluri muzicale diferite, trecând cu naturalețe, pasiune și o rară versatilitate de la folclor - tradițional ori prelucrat - la jazz, de la chansonetta la tangou argentinian, de la ritmuri cubaneze la muzica tradițională mexicană, de la muzica românească interbelică la fado, de la muzica sacră la bell canto.

 

A colaborat și continuă să o facă cu artiști de renume, atât din lumea muzicii, cât și din teatru, printre care pot fi amintiți Ovidiu Lipan Țăndărică, Josef Kappl, Cristi Gram – Pasărea Rock, Nightlosers, Grigore Lese, Marius Mihalache, Gyuri Pascu și mulți alții.

 

Pianistul Alexandru Burcă spune despre sine "În mine s-a dat mereu o luptă între clasic și jazz, mama fiind profesoară de pian, iar tata profesor de trompetă. Această nehotărâre m-a făcut să explorez, cu o curiozitate de copil, stiluri diferite și să ajung să experimentez senzaţii nebănuite”, spune Alexandru Burcă, pianist la Teatrul Naţional de Operetă și Musical „Ion Dacian“.


Acces: 17:00 I Show: 19:30

 

Rezervările se fac:
- prin FORMULARUL https://berariah.ro/ev/fado-night-230523
- prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- la tel. 0725 345 345 / 0743 345 345
- prin email la vreau@berariah.ro

 

IMPORTANT:
- Evenimentul are loc pe terasa noastră de lângă lac.

QR