Jazz Jam Session

Seri de...

Acces: Cu plata

Situat vis-à-vis de Conservator si de ambientul natural al Parcului Cismigiu, Katz Gastrolab powered by Jazz Syndicate Live Sessions prezintă o nouă serie de concerte pentru a încânta pasionații de muzică live, la un vin bun, o bere sau un meniu delicios.

JAM SESSIONS IN MANSARDA

Sorin Nicolescu (trumpet), Joco Pal (piano/keys), Dan Mitrofan (guitar), Vlad Stateanu (bass), Sabin Tarabega (drums), sau cu alte cuvinte “the meanest catz’ in town” te invita alături de invitații lor să cunoști o parte din spiritul liber si efervescent al scenei de Jazz & Blues din Micul Paris!

Fie că vii “dressed to impress” sau … pur și simplu “as yourself”. Răsfață-ți simțurile într-o călătorie muzicală ce te va purta prin cluburile pline de efervescenta din New York sau Soho, cu sounduri chill out eclectice, clasice sau de avangarda, potențate de groove-uri și beaturi “de stare”, sunete mixate într-un melanj inedit menit să redea atmosfera ce dă binecunoscuta savoare JAZZ & BLUES.

Katz Gastrolab devine epicentrul creativității, unde artiștii locali și cei curioși se întâlnesc pentru a explora sunete și ritmuri inedite. Fiecare ediție este un capitol muzical unic, plin de inedit și colaborări spontane.

Dacă ești pasionat de muzică și ai un instrument acasă, nu fi timid, hai cu noi pe scenă, tu poți fi următorul star!

…in fiecare Marti, de pe la 8 trecute fix, până spre miezul nopții!
Jazz up your life!

Details:
Open Doors: 19:00 | Concert: 20:00
Suport Artist: 30 Ron
Poiana Narciselor nr. 1 | Zona Cismigiu
Rezervări: 0762 733 224

QR