In tara lui Mos Nicolae

Cultura

Copiii peste 2 ani platesc bilet.

Stim cu totii ca Mos Nicolae nu este la fel de generos ca Mos Craciun dar, spre desoebire de acesta, Mos Nicolae nu alege, el vine la toti copiii, nu doar la cei cuminti cum face Mos Craciun, chiar daca unora le lasa in ghetute si cate o nuielusa. Dar ce se imtampla cand nici macar nuielusa nu gasim in ghetute? Putem afla din poveste celor doi copii, Noah si Chirstine care nu primesc niciodata, niciun dar de la Mos Nicolae. Si totusi, de data aceasta, minunea se va intampla. Vor primi darurile mult asteptate si, mai mult decat atat, datorita unor schimbari pe care le fac in comportamentul lor, vor avea ocazia sa il intalneasca personal pe Mos Nicolae, care le va spune si motivul pentru care pana acum nu a trecut pe la ei. Si voi va veti bucura de aceasta intalnire pentru ca Mosul va trece chiar pe langa voi . Nu pierdeti ocazia sa ii rugati sa ii transmita prietenului sau Mos Craciun, lista voastra cu dorinte, cu ce daruri vreti sa gasiti sub bradut.
Intalnirea va fi pe masura asteptarilor voastre, presarata cu acorduri muzicale, dans si lumini magice si, peste toate, cu un personaj surpriza care va veni alaturi de Mos Nicolae.
Dupa ce veti fi partasi la aceasta minunata poveste, veti stii, cu siguranta, cum trebuie sa ne comportam astfel incat darurile de la Mos Nicolae si de la Mos Craciun sa nu ne lipseasca niciodata.
Pe langa sfaturile pe care le vom primi de la insusi Mos Nicolae, acesta ne-a promis ca va avea grija si sa ne distram pe cinste si sa ne bucuram pe deplin de prezenta lui. Ne-a promis chiar ca va face poze cu toti copiii. Asadar ... nu ratati aceasta ocazie. Va asteptam cu drag !

Din respect pentru actori și public avem rugămintea
de a vă prezenta cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.
După ora începerii reprezentației, biletele își pierd valabilitatea.

QR