Improvisneyland Comedy Show de Paste

Cultura

Bilete pe: www.mystage.ro

Improvisneyland revine la Teatrul Național București cu un spectacol incendiar!

???? Improvisneyland te face să râzi de peste 14 ani de zile!

???? Cunoscuți ca veteranii teatrului de improvizație, Improvisneyland este unul din pionierii teatrului de improvizație din România.

???? Dacă nu ai fost la noi la spectacole, probabil te-ai întâlnit cu noi la un training sau teambuilding al firmei sau poate la aniversarea sau nunta unui prieten, Improvisneyland aducând zâmbetul pe buze peste tot pe unde a pășit.

Dacă totuși, nu știi de unde să ne apuci, vă lăsăm mai jos câteva detalii despre noi:

???? Improvisneyland este formată din actori profesioniști de top, care joacă la cele mai importante teatre din România și în seriale de comedie cunoscute.

???? Trupa Improvisneyland este creatoarea Comedy Impro Fest, festivalul unde anual participă peste 15 trupe de teatru de improvizație iar râsul se întâlnește cu formate inovative.

???? Improvisneyland predă beneficiile improvizației în cadrul Academiei de improvizație și are peste 1000 absolvenți fericiți.
Iar dacă încă mai eziți dacă să vii la acest spectacol unic, iți spunem atât:

???????????? Improvisneyland este Campioana Impro Battle 2022, care recunoaște cea mai tare trupă de improvizație din România.

???????????? Improvisneyland face Comedy Impro Show în stare pură, cu audiență pentru întreaga familie, interactiv, spontan, fără limită de vârstă sau de râs!

???????????? Un spectacol care se naște sub ochii tăi, de fiecare dată altfel.

???? Luni 17 aprilie, ora 20:30
????️ Biletele se cumpără de la Casa de bilete TNB sau online din linkul următor:
https://www.mystage.ro/.../improvisneyland---comedy-show... 

QR