Împreună pentru Ana Mardare I Concert Caritabil

Concerte

Acces: Cu plata

Împreună pentru Ana Mardare I Concert Caritabil

Mari artiști ai scenei muzicale românești și-au unit forțele și urcă pe scenă împreună într-un spectacol de excepție pentru a-și ajuta colega de breaslă, solista Ana Mardare, să aibă o șansă la viață.

Mircea Vintila & Pragu’ de Sus, Dan Helciug (Spitalul de Urgență), Schimbul3 by Adrian Ordean, Iana Novac, Ozana Barabancea, Viorela Filip, Kamara, Gheorghe Turda, Valeria Arnăutu, Constantin Măgureanu, Daniela Gyorfi, Ovidiu Komornic, Simona și Ioana Dichiseanu și Carmen Trandafir  vor urca pe scena Sălii Luceafărul, pe 8 februarie 2024, de la ora 20:00, să cânte pentru a strânge banii necesari pentru o intervenție chirurgicală care îi poate salva viața Anei Mardare.

Ana Mardare este cunoscută publicului încă de pe vremea când urca pe scena Eurovision România. A cucerit publicul, dar și juriul de la Vocea României și se poate lăuda cu privilegiul de a fi cântat în deschiderea concertelor unor cântăreți de nivel mondial, precum: Tom Jones, Robbie Williams, Rod Stewart, Bonnie M și Leona Lewis. Ce este mai puțin cunoscut publicului este că încă din 2016 Ana Mardare duce cea mai grea luptă din viața ei, cea cu cancerul. În urmă cu 8 ani a suferit o intervenție pe creier, apoi a urmat un cancer la sân cu minime șanse de supraviețuire, iar toamna anului trecut a aflat că tumora din zona pelviană a recidivat și trebuie operată, costurile fiind estimate fiind de 10.000 de euro. Însă artista nu renunță să lupte și privește cu speranță, credință și recunoștință către viitor.

Concertul „Împreună pentru Ana Mardare” este despre iubire, viață, speranță și va pune în scenă cele mai îndrăgite hituri ale artiștilor Iana Novac, Mircea Vintila, Ozana Barabancea, Kamara, Gheorghe Turda, Valeria Arnăutu, Daniela Gyorfi, Ovidiu Komornic, Simona și Ioana Dichiseanu, Carmen Trandafir, Viorela Filip, Mircea Vintila & Pragu’ de Sus, Dan Helciug (Spitalul de Urgență) și Schimbul3 by Adrian Ordean.

Evenimentul este organizat de designerul Sonia Trifan și jurnalistul Doru Iuga, cu sprijinul investitorului în cultură și arte Patrick Paraschiv, iar banii obținuți din vânzarea biletelor vor fi donați integral asociației Anei Mardare pentru a acoperi costurile intervenției chirurgicale necesare îndrăgitei cântărețe.

QR