IMPLANT PENTRU REFUZ

Petreceri

Acces: Cu plata

Sâmbătă, 23 decembrie / acces public 19:00

Vino și alătură-te nouă într-o seară explozivă de rock alternativ și energie pură!
Sâmbătă, 23 decembrie, suntem gata să vă învăluim în sunetele inconfundabile ale trupei Implant Pentru Refuz combinate cu un Cvartet de suflători, un spectacol unic în premieră la București.

Locul de desfășurare este Club Quantic, clubul în care să te bucuri de o experiență muzicală neașteptată și intensă. Prietenii noștri de la Far Away From Earth vor deschide atmosfera cu un act special, pregătind terenul pentru ce urmează.

Cvartet-ul de suflători este compus din Cristian Bîrîiac (trompetă), Florinel Solonca (trompetă), Luca Igna (trombon) și Alex Amarandei (saxofon) ei se alătură pieselor noastre cu un aranjament realizat de compozitorul Gabriel Almasi.
Surprizele nu se opresc aici, marcați această seară în calendar și pregătiți-vă să vă lăsați purtați de muzică și de atmosfera.

* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuită dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandam utilizarea castilor de protectie fonica pentru copii.
Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisa in baza unui bilet valabil si dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.
Accesul minorilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani este permisa in baza unui bilet valabil de acces.
Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.
Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).
Ai grija de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declansarii crizelor de epilepsie. Recomandam persoanelor afectate de aceasta conditie sa evite participarea.
Evenimentul poate suferi modificari in functie de condiţiile meteorologice.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc varsta participantilor minori.
Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.
Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnata.
Pentru buna desfasurare a evenimentului, organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respecta regulile de acces.

QR