Hiro bay

Restaurante

Unde

Bucuresti

Zone: Herastrau

Hiro este o rețea de restaurante prezentă în multe orașe, inclusiv București, România. Lanțul oferă o varietate de mâncăruri inspirate din Asia, cum ar fi sushi, supe de noodles, stir-fries și alte specialități tradiționale.

 

Hiro Bay, situat pe malurile lacului Herastrau, vă oferă experiența unei călătorii esoterice într-o atmosferă mistică. Un design unic care combină elemente naturale și culori calde vă va teleporta în universul fanteziei scrierilor lui Jules Verne.

 

Legendele spun că Hiro, creatura născută în adâncurile oceanului, a fost aducătorul de noroc și speranță pentru marinarii care se scufundau în mare.

 

Atmosfera este vibranta prin reflexii și contraste. O serie de platforme circulare operate individual au rolul de a pune vizitatorul permanent într-o nouă perspectivă, putând să se relateze diferit atât la bar cât și la lac.

 

Restaurantul este cunoscut pentru ingredientele proaspete și combinațiile unice de arome. Dacă sunteți în București și căutați o masă delicioasă asiatică, ați putea să verificați Hiro.

QR