Halloween Fair Editia 11, ziua 3

Targuri

Unde

Bucuresti

Cand

29 octombrie 2023 08:00

Acces: Gratuit

Inscrierile se fac exclusiv pe whatsapp
0748.19.8888 sau pe email
lazarus.antoanela@gmail.com

Când în piețe încep să apară dovleci de toate soiurile și formele, e limpede că a venit toamna, căci acest apetisant fruct este, fără îndoială, una dintre vedetele toamnei și, mai ales, a lunii octombrie.

Știm cu toții că dovleacul este și un ingredient de succes în diverse preparate pretențioase sau din bucătăria tradițională.

Continuam Tradiția și după cea de a 10 ediție organizată în Parcul Unirii in 2022, vom continua cu cea de a 11 ediție, plina de surprize!

Vă lăsăm pe voi să îl preparați după gust acasă, iar în Parcul Unirii , vom transforma într-un felinar drăguț și îl vom decora cu diferite elemente naturale.

Varcolacii, liliecii si fantomele prin viata prin diverse gusturi si arome, vor prinde viața la Târgul organizat de Halloween!
In cele trei zile de festival ne vom delecta papilele gustative cu minunatele bunatati formate din praline belgiene, specialitati grecesti, torturi special create pentru diverse ocazii, , cozonac tradițional unguresc, prăjituri românești, specialități din miere de albine, sucuri naturale, delicatese din popcorn,deserturi raw vegan, sortimente de cafea și ceaiuri, clătite, gogoși, poale n brau cu dovleac, prăjituri de casă, precum și preparate la ceaun și grătar însângerate și alte meniuri înfricoșătoare!

QR