Grup de consiliere si interventie psihologica pentru depresie

Sanatate

Unde

Bucuresti

Cand

06 martie 2023 16:00

Haide și tu dacă simți că ai nevoie!

Începând din 23 ianuarie 2023, organizăm în spațiul AlignCommunity (https://align-community.com/ - București, Str. Academiei 35-37), un grup de consiliere și intervenție psihologică pentru depresie. Grupul va include 10 sesiuni de lucru, fiecare a câte 2,5 h (în intervalul orar 18.00 – 20.30), în fiecare zi de luni a săptămânii.

Grupul de consiliere și intervenție psihologică este una dintre abordările eficiente pentru managementul depresiei. Acesta permite crearea unui spațiu securizant în care împărtășim dificultățile cu care ne confruntăm și preluăm din experiența altor persoane care se confruntă cu același tip de dificultăți. Apoi, sub coordonarea psihologilor coordonatori, grupul facilitează lucrul în echipă pentru a înțelege cum funcționează ansamblul minte-stare-acțiune și pentru a identifica, împreună, resurse și soluții pentru problemele specifice.

Grupul va fi alcătuit din minim 6, maxim 10 persoane, cu vârsta minimă de 18 ani, și va fi închis, pentru a crea împreună un spațiu de lucru structurat, eficient în atingerea obiectivelor și confidențial.

Grupul va fi coordonat de doi psihologi, Ioana Ursu și Raluca Illyes (https://align-community.com/#echipa).

Mai multe detalii despre obiective, programul de desfășurare, costuri și modalități de înscriere: https://align-community.com/grup-de-consiliere-si...

QR