Generatorul de 8imisme | Stand Up Comedy @Club99

Comedie/Stand-up Comedy

Cand

12 ianuarie 2023 17:00

Locație: Club 99 ( Bulevardul Dacia nr. 99 )

 50 RON

Joi de la 20:00 vă așteptăm la o seară de stand-up comedy alături Ana-Maria Calița, Andrei Garici & Elena Voineag.

"Generatorul de 8imisme este un dispozitiv comical (nu suntem siguri daca exista cuvantul) care ajuta la imbunatatirea starii generale de bine, la cresterea necontrolata a optimismului si, nu in ultimul rand, Doamne ajuta, la stimularea libidoului.

Generatorul de optimisme este format din trei comedianti cu substanta activa: Ana-Maria Calita, cunoscuta in mediul academic universitar ca, "Fata cu aparat dentar". Andrei Garici, cunoscut atat publicului larg cat si catorva pulovere cu doua numere mai mari, drept "Ala care mai scrie la Iumor". Si Ela Voineag, recunoscuta pe strada drept "Fata de la MTV" unde M, slava Domnului, nu vine de la Moldova.

Ca efecte adverse generatorul de 8imisme poate cauza reactii necontrolate de ras, ce pot fi insotite pe alocuri de lacrimi, stropi de saliva sau muci."

???? Rezervările se fac la 0733 500 301

- achiziționarea online a biletelor include și rezervare automată

-- în cazul în care ai cumpărat bilete separat de prietenii tăi, dar vrei să stai la masă cu ei, poți da un telefon la numărul de mai sus

???? Locație: Club 99 ( Bulevardul Dacia nr. 99 )

???? 50 RON

???? Unde găsești bilete?

???? LINK: https://www.iabilet.ro/bilete-generatorul-de-8imisme.../

Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și în format electronic pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone/Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tară.

???? Dacă nu ai făcut 18 ani, nu ai voie la noi din păcate... Dar hei, măcar bucură-te de tinerețe!

???? Pentru informații suplimentare puteți apela: 0733 500 301

QR