Funky Friday @112Bar cu Enasescu si Remi

Petreceri

Așa cum am promis, continuăm să inovăm petrecerile combinând stilurile muzicale ale DJ-ilor cu care ne distrăm în fiecare Week-end.

 

În aceasta Vineri, de la ora 21:00, ii vom avea invitați pe Enășescu și pe Remi.

Enășescu este un nume vechi in angrenajul party-urilor hip hop and rnb din Bucuresti, și parte din deja celebrul cuplu muzical Brugnășescu.

 

De numele sau se leaga celebrele eventuri saptamanale din Helios si mai tarziu Malibu. Ultimul dintre acestea reprezinta un succes epic intrucat a creat o comunitate de oameni in jurul acestui brand. “Daca e vineri, e Malibu”. Este probabil cel mai longeviv eveniment de hiphop rnb din Romania, cu o continuitate de aproape 10 ani. “Adi Digeiul”, cum i se spunea la inceput, mixeaza de pe vremea cand consola nu era nici macar spermatozoid si pasiunea lui suprema este sa faca fetele sa danseze.

 

 

Remi se definește astfel:

 

 

“Iubesc să văd oamenii bucurându-se de muzică, de viață și de bucuria de a fi împreună. Muzica reggae a fost pentru mine companie în momente dificile ale vieții, momente ce m-au adus aici. Cu muzica și cu iubire pentru ceea ce fac, vă invit să dansăm, cu credință în viață, în frumusețea muzicii și în bucuria de a fi împreună.”

QR