Frumosul si Bestiile

Comedie/Stand-up Comedy

O comedie plină de inteligență și savoare, în care patru femei se găsesc într-o situație neobișnuită: toate sunt iubite de același bărbat, fără să știe una de cealaltă. 

Clelia, Stefania, Amanda și Marisa sunt patru femei diferite, cu personalități și aspirații variate, unite într-un mod neașteptat de același bărbat, Marco. În loc să se lupte între ele și să se certe, femeile decid să se alieze și să-și pedepsească în mod amuzant și ingenios partenerul infidel.

Comedia explorează teme precum relațiile interpersonale, căsnicia și excesul de iubire, prezentând schimburi de replici pline de umor, quiproquo-uri irezistibile și situații comice inteligente, în care ironia este la ordinea zilei. Scrisă de Aldo Lo Castro, "Frumosul și Bestiile" este o piesă de teatru amuzantă și inteligentă, menită să aducă zâmbetul pe buzele publicului și să ofere o experiență plăcută.

Regizată de Eduard Boț, spectacolul aduce în prim-plan o distribuție talentată, alcătuită din Daniela Purcărea, Ioana Chelmuș, Iulia Neacșu, Mara Stoian, Eduard Bot, Teo Dragan și Andrei Necula.

Durata spectacolului este de aproximativ 1 oră și 10 minute.

Este important de menționat că acest spectacol nu este recomandat persoanelor sub vârsta de 14 ani, având în vedere conținutul și temele abordate.

QR