Fotbal pentru copii

Parenting

Clubul CS KEEP GOING este creat din pasiune pentru fotbal, cu mult drag pentru cei mici si puternic recomandat catre parinti!

De pe 26 August 2023 deschidem in cadrul Clubului Sportiv Keep Going o noua grupa de fotbal de copii, la Baza National Arena, in sectorul 2 si asteptam cu drag copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 16 ani! 

! Primul antrenament este cadou din partea noastra, asa ca va asteptam sa ne cunoastem si sa ne imprietenim!

Vom avea trei antrenamente in fiecare saptamana iar acestea se vor desfasura in fiecare marti si joi de la ora 20:30 la 21:30, iar sambata de la 10:00 la 12:00, alaturi de antrenorul nostru, dl. Robert Carp. 

Despre antrenorul nostru:
Robert Carp este antrenor de fotbal la juniori de peste 15 ani si presedintele asociatiei CS Keep Going. Pasiunea lui pentru fotbal a inceput in urma cu 22 de ani, cand la varsta de 7 ani s-a inscris singur la Clubul Sportiv Scolar. Foarte repede a evoluat la fotbal de performanta si a jucat aproximativ 5 ani in lotul unor echipe din liga a doua, cum ar fi Dunarea Calarasi si Fotbal Club Otopeni. Pasiunea lui pentru fotbal l-a facut sa isi doreasca sa inspire si sa ghideze si alti copii spre acest sport si prin multa munca si dedicare a devenit antrenor de fotbal la juniori si coleg cu primul sau antrenor. Aprofundarea si pregatirea lui a continuat in cadrul Facultatii de Educatie Fizica si Sport, Specializarea Fotbal si mai apoi la Masterul in Activitati Motrice de Timp Liber, fiind licentiat FRF B UEFA si A UEFA!

Clubul de fotbal CS Keep Going:
Cs Keep Going este un club de fotbal pentru copii, ce a fost infiintat de Robert, in urma cu 10 ani. Fotbalul este un sport de echipa, dinamic, in care conteaza viteza de reactie, de executie, talentul nativ, dar mai ales munca si dorinta de a fi cel mai bun. Impreuna cu echipele noastre am castigat impreuna numeroase, meciuri, competitii si turnee. Avem un palmares cu care ne mandrim. De curand am participat si am obtinut locul 1 la Campionatul de Fotbal pe Bucuresti sezonul 2021-2022 cu grupa 2007. Am castigat locul 1 la Cupa Marii Negre Eforie Nord, Junior’s Cup Bulgaria si diplomele pentru cei mai buni fotbalisti de la Directia Sport Tineret Bucuresti ne-au dovedit ca stim sa jucam fotbal si cu siguranta nu ne vom opri aici!
Clubul CS KEEP GOING este creat din pasiune pentru fotbal, cu mult drag pentru cei mici si puternic recomandat catre parinti!
Va așteptam cu drag la antrenamente!

QR