Folk la Sala Palatului

Concerte

Acces: Cu plata

Chiar daca e luni, nu conteaza! Suntem in luna sarbatorilor si e momentul sa te mai relaxezi. Asa ca, nu conteaza ziua saptamanii! Vino la Sala Palatului!

 

Sunt 7 ani de acasă pentru Folk Bun la Rock FM, 7 ani de la începutul primei emisiuni specializate dintr-o rețea națională de radio comercial!

 

În 5 decembrie sărbătorim 12 ani de Rock FM si 7 ani de Folk Bun, printr-un spectacol eveniment la Sala Palatului, care va reuni artiștii cei mai difuzați în programul de luni seara, pe care de data asta îi și puteți vedea pe scena, într-un fel de playlist extins al productie radio!

 

Emisiunea Folk Bun se difuzează in fiecare luni între 19 și 21 la Rock FM și difuzează toate genurile de folk de la muzica anilor ‘64-‘85, la folk de azi, chiar si folk alternativ!

 

Cei mai în vogă artiști ai momentului au fost invitați live în studioul Rock FM în cei 7 ani de producție, în arhiva disponibila pe site-ul www.rockfm.ro fiind salvate interviuri si momente muzicale live excepționale, ce reprezintă o cronică valoroasă a mișcării folk din România, o varianta audio care completează cele câteva cărți care au încercat sa reconstituie povestea folk care a inspirat milioane de oameni, în cei aproximativ 60 de ani de poezie cântată.

 

De asemenea, la Folk Bun debutat mulți tineri artiști descoperiți în toate festivalurile partenere din toată țara, iar la Sala Palatului vă veți putea bucura și de astfel de artiști la început de drum.

 

Folk Bun la Rock FM luni 5 Decembrie, un spectacol extraordinar la Sala Palatului, fix de la ora19, ca la radio!

QR