Folk Fara Zahar, Frate!

Concerte

Cand

04 aprilie 2023 16:00

Acces: Gratuit

Accesul este gratuit!

Marți, 4 aprilie, la Berăria H te așteaptă un super show „Folk Fără Zahăr, Frate!” cu două trupe care te vor lua prin surprindere: Folk, Frate! și Fără Zahăr. 

Două trupe românești care vor umple sala de energie și momente surprinzătoare și electrizante. Show-ul va fi on fire, deci hai și tu!
Ți-am pregătit un concert de folk alternativ cu bere rece la metru și mâncare delicioasă! Tu adună-ți gașca, de restul ne ocupăm noi. ????

Trupa Folk, Frate! este compusă din Mircea Ungureanu, Tudor Olaru, Ionut Leopea și Sebastian Macovei și îl are ca invitat special Mugurel Coman la pian/claviaturi.
"Cântăm destul de tare pentru o trupă folk, în sensul că volumul e tare ????, cel puțin așa ni s-a spus, așa că numele ăsta ne-a ales pe noi, Folk, Frate!
Sub sloganul - "Folk, Frate! - not your ordinary folk band", trupa propune un show cu multă energie, spunem noi ca e pozitivă.
Oricum, e normal să avem și noi momentele noastre de melancolie, dar ne trece repede." - Tudor Olaru

Fără Zahăr este o trupă de muzică și umor, abordând mai multe genuri muzicale pe versuri comice, de satiră socială. Membrii ei fondatori sunt Bobi Dumitraș și Bobo Burlăcianu.

Acces: 18:00 I Show: 20:30

☎ Rezervările se fac:
- prin FORMULARUL https://berariah.ro/ev/fara-zahar-folk-frate-concert-bh
- prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- la tel. 0725 345 345 / 0743 345 345
- prin email la vreau@berariah.ro

QR