FLIGHT FESTIVAL se pregătește să surprindă din nou în 2024! După ediția trecută în care cele trei festivaluri s-au unit sub umbrela District 2023, anul acesta Flight Festival revine cu forțe proaspete și anunță primul val de artiști.
 

James Arthur, Subcarpați, Deliric x Silent Strike w/ Muse Orchestra și Mario Fresh sunt primii artiști anunțați la FLIGHT FESTIVAL
 

FLIGHT FESTIVAL se pregătește să surprindă din nou în 2024! După ediția trecută în care cele trei festivaluri s-au unit sub umbrela District 2023, anul acesta Flight Festival revine cu forțe proaspete și anunță primul val de artiști. 

  • James Arthur, cântărețul britanic adorat pentru vocea sa incredibilă și hiturile care îți fac inima să tresară, vine pentru prima dată în Timișoara. Acesta a cucerit topurile britanice cu al cincilea său album de studio, "Bitter Sweet Love", al doilea album al artistului care ajunge pe primul loc. În total, cântărețul a obținut de patru ori discul de platină și de două ori discul de aur. Arthur a devenit celebru în 2012, când a câștigat cel de-al nouălea sezon al emisiunii de casting "The X Factor".
  • Subcarpați, un mix exploziv între vechi și nou, folclor underground pe ritmuri de trip-hop, dubstep, hip-hop și dancehall, va fi din nou prezentă pe scena din Timișoara.
  • Deliric, geniul rap-ului românesc alături Silent Strike w/ Muse Orchestra reușesc să transmită împreună o emoție incomparabilă care pătrunde adânc în sufletele ascultătorilor. 
  • Mario Fresh, unul dintre cei mai populari artiști din România, cu un fan base impresionant și o serie de colaborări de succes, va aduce vibe-ul de vară prin piese sale. 

De asemenea, scena Drum & Bass de la FLIGHT FESTIVAL este preluată de Magnetic, iar primul artist anunțat este Matrix & Futurebound, duoul care a lăsat o amprentă valoroasă pentru istoria Drum and Bass și a creat muzică semnificativă pentru ascultătorii acestul stil muzical din întreaga lume. Vino alături de noi pentru trei nopți de ritmuri necruțătoare și energie de neegalat.

 

Locație: Muzeul Satului Bănățean, un loc de poveste care va fi transformat în centrul distracției timp de trei zile! 

 

Preț bilete

  • Abonament Early Bird - 195.75 lei

  • Abonament VIP - 465.03 lei

 

INFO: 

  • Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și în format electronic pe www.iabilet.ro, la magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay.
  • Plata online poate fi efectuată cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura Vodafone sau Orange sau prin Fan Courier în orice colț al țării. 

 

FLIGHT FESTIVAL 2024 - Fii parte dintr-o experiență de neuitat! 

 

QR