FiRMA - Concert de 1 Decembrie

Concerte

Acces: Cu plata

Pe 1 Decembrie FiRMA revine în București cu un concert dedicat celor 105 ani de la Marea Unire, un miracol ce dăinuie în sufletele noastre.

Vom sărbători românește, în stil rock'n'roll, pe muzică și versuri izvorâte din dragostea pentru frumos, presărate cu emoția poeziei lui Mihai Eminescu, a Anei Blandiana și a altor poeți clasici și contemporani. 

Daniel Rocca Stoicea (voce, pian, chitară), Sorin Erhan (bas, chitară), Dani Radu (chitară electrică) & C-tin “Bărbuță” Bărbășelu (tobe, percuție) vor oferi un show full-electric, un spectacol mélange de alternative, muzică de teatru și poezii alese.
 

FiRMA și-a reconfirmat în toate contextele poziția printre cele mai fascinante trupe de alternative din România, prin acordurile originale, lirica subtilă și printr-o poveste vizuală inovatoare, la baza căreia stă viziunea grafică și regizorală a solistului Daniel "Rocca" Stoicea. Trupa a îmbinat genuri muzicale precum rock, pop, synth, funk, blues & trip-hop, punând întotdeauna pasiune pentru sunetul de calitate şi compoziţia originală, de la începuturile lor ieşite din tipare din anii 2000, până la fervoarea maturităţii actuale.

QR