Filarmonica de comedie

Spectacole

Unde

Bucuresti

Cand

11 martie 2024 16:30

Acces: Cu plata

Sala Dalles, București
B-dul Nicolae Balcescu, Nr. 18

luni, 11 martie, ora 19:30

Filarmonica de comedie” este un spectacol de miniaturi umoristice, scrise de Radu Gabriel si avându-i ca interpreți principali pe Radu Gabriel, Marius Florea Vizante si Gheorghe Ifrim, trei actori de comedie cunoscuți din aparițiile de pe micul ecran (grupul Vouă, serialele “Las Fierbinți”, ” Pariu cu viața”, “Ultimul stinge lumina” ) cărora li se alătură Leonid Doni și Gabriel Vatavu.

Autorul spectacolului, Radu Gabriel, ne-a spus câteva cuvinte despre acest proiect:„De-a lungul timpului am scris pentru televiziune peste
400 de scheciuri, scenete, miniaturi satirice. Unele au rămas în amintirea telespectatorilor, altele au ramas pe YouTube… Cele mai multe au fost uitate… Dar oricare ar fi fost soarta lor, fiind niște produse de televiziune, nu au trecut niciodată prin proba de foc a întâlnirii directe cu publicul. Am facut acest spectacol-cocktail pentru a daocazia celor care le-au vazut să le revada pe scenă, iar celor care erau prea tineri, ori prea ocupați ca să se uite la televizor să le prilejuim o întâlnire cu comedii scurte, cu și depre români”.
Vrajba vecinilor dintr-un bloc, milionarul de carton care cumpără o filarmonică, provincialul care caută să răzbească în București, muncitori cu probleme metafizice… Satira unei lumi pestrițe, cu țâfnele, candoare, și gândirea abisală a eternului locatar din spațiul Carpato- Danubiano- Pontic.
Cu Radu Gabriel, Marius Florea Vizante, Gheorghe Ifrim,Leonid Doni si Gabriel Vatavu.Text si Regie Radu Gabriel

QR