Festin in Gradina Caro, ziua 2

Festivaluri

Unde

Bucuresti

Cand

16 septembrie 2023 13:00

Acces: Gratuit

Vineri 16:00 - 22:00
Sâmbătă - 11:00 - 22:00
Duminică - 11:00 - 22:00

Intrare libera

Hei, suntem din nou aici iar acest eveniment este pentru pasionați pofticioși și gurmanzi! Dacă ești un vânător al zilelor însorite, dacă ești în căutarea unui eveniment delicios de cool, hai la FESTIN! A venit momentul să ne bucurăm așa cum se cuvine de ultimele zile de soare și căldură din acest 2023. 

Când? În perioada 15-17 septembrie se întâmplă un FESTIN la "firul ierbii", de vineri până duminică într-o superbă grădină, mai exact în spatele Hotelului Caro. Cu peste 2.000 mp de iarbă și spațiu pentru relaxare, food-truck-urile tale preferate și baruri de bere craft, tu vii cu poftă și apetit însoțit de cei dragi iar noi îți livrăm o experiență senzorială memorabila.

Întâmpinăm și celebrăm toamna cu intrarea gratuită la Festin in Gradina, pe ritmuri dansante și arome demențiale tot weekend-ul. Parcarea se face in cadrul complexului Caro, de pe strada Barbu Vacarescu nr. 164. 

Hai, te-am ținut destul în suspans, nu-i așa? Îți dezvăluim lista food-truck-urilor și a invițaților din weekend-ul Festin care vor ne vor face fericiți: 

CAMIONETTA
LA FINCA ALIOLI
ZA GERMAN WURST WAGEN
FURGONETA
SMOKAREALA
MEXICAN BIZNESS
PASTA DEL POPOLO
BIBO BURGERS
FRIDDI GELATO
DELICII PE ROTI
RIO JUICE

SHOTERIA
ZAGANU
DOSE

QR