Fata din vis se intoarce in Bucuresti

Concerte

Acces: Cu plata

Preț

Categoria VIP - 100 loc la masă, în fața scenei
Categoria 1 - 80 loc la masă, în sală
Categoria 1 (Last Minute) - 80 loc la masă, în sală
Categoria 2 - 50 fără loc

La preţ se adaugă comisionul firmei de ticketing.

Dragi prieteni,

După succesul concertelor aniversare ,,Fata din vis”, venim cu o nouă serie de evenimente sub același spectru emoțional! ,,Fata din vis” se întoarce acum și în orașele în care nu a reușit să ajungă, dar și în București unde concertul anterior a fost sold out și vă mulțumim!

Compact anunță concertul de la București (Hard Rock Cafe) – 27 octombrie, ora 21:30.

Biletele se găsesc şi în magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX şi pe terminalele Selfpay. Online, puteţi plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo şi Edenred, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară.

Suntem nerăbdători să ne revedem și să cântăm împreună piesele pe care am crescut și de care ne aducem aminte cu nostalgie! Suntem siguri că va fi aceeași atmosferă superbă pe care o întâlnim la fiecare concert pe care îl susținem. Vă așteptăm și vă mulțumim că ne sunteți alături!

ATENȚIE:
Participarea în cadrul acestui eveniment reprezintă acordul dumneavoastră automat pentru realizarea și folosirea materialelor foto/video în scop de promovare a evenimentelor și a paginilor Kompas Events și Compact – Paul Ciuci.
Daca identificați material foto/video cu dumneavoastră și NU doriți ca ele să fie publice, vă rugăm să ne scrieți pe adresa: contact@kompasevenets.ro sau să ne contactați la numărul de telefon: 0762235733.

QR