Exploratorii naturii - atelier de joaca pentru copii de 3-7 ani

Parenting

Unde

Bucuresti

Cand

15 aprilie 2023 07:30

Costul atelierului este de 60 lei pentru fiecare copil.

Ierburile. De la primele ace de iarbă la cele mai înalte crengi, pădurea îmbracă haina primăverii. Știați că ierburile se găsesc în peste 10,000 de specii pe întreg globul? În toate formele și mărimile, ele împânzesc lanurile, pajiștile, preriile, luminișurile pădurii chiar și grădinile noastre. Se găsesc aici, dar și pe toate celelalte continente, de la pol la ecuator. Sunt o poveste, zău!

Hai afară să le descoperim pe cele care ni se arată în cale, să le admirăm ținuta, forma, culoarea, să vedem ce insecte le vizitează iar apoi, o să facem o vânătoare de ouă prin pădure, o să pregătim decorații pentru Paște, o să țopăim, o să cântăm, o să legăm noi prietenii, o să descoperim și dezlegăm misterele universului minunat ce ne înconjoară.

Natura ne așteaptă, voia bună apare, bucuria debordează! Hai la joacă!

Înscrierea împreună cu un frate beneficiază de reducere pentru cel de-al doilea copil.

Numărul de participanți e limitat la 8 copii. Înscrierea și rezervarea locului se pot face pe email la oanahaiafaralajoaca@gmail.com sau la 0744 420 452. Data limită a înscrierii este cu 24 h înainte de eveniment. Evenimentul are loc dacă se înscriu minim 5 copii.
------------------------------------------------------------------------------------------
Câteva din descoperirile întâlnirilor anterioare: semnele primăverii, Delta iarna, cerul iernii, ciupercile, copacii toamnei, albinele, furnicile si lumea lor minunată, metamorfoza fluturilor, descoperiri adunate în jurnalul naturii, ouă ascunse sub haina verde a pădurii, cum sunt marcate potecile, cuiburi de păsărele, ce lampioane folosesc piticii, ce amprente lasă bogăția pădurii în lut, cum se vede mușchiul sub lupă, cum miroase parfumul pădurii adunat în sticluțe numai bune de păstrat esențe fine, cum să facem o căsuță pentru pitici, cum ne cățărăm.

------------------------------------------------------------------------------------------
Inițiatoarea acestei isprăvi sunt eu, Oana, om cu drag de joc și voie bună, ce iubesc să am în preajma oameni mici și oameni mari cu drag de-a trăi clipa în tihnă, în conexiune cu ei și cu cei din jurul lor, în mijlocul naturii.
Oana Bernecher www.linkedin.com/in/oana-bernecher-0367424/
Oana Bernecher https://www.facebook.com/roxana.oana.bernecher

QR