Eu nu contez!

Spectacole

Acces: Cu plata

Teatrul National Bucuresti, București
Bd-ul Nicolae Balcescu Nr. 2

luni, 4 martie, ora 20:30

Piesa este o poveste despre prietenie, iubire, omul de lângă tine. Este o poveste despre cineva care poate salva lumea, o persoană care trăieşte chiar lângă noi şi nu o băgăm în seamă... Este o poveste despre aproapele tău. Este despre mine, despre tine, despre noi toti... Despre nevoi. Si tristeti. Si iubiri. Si supărări. Si griji. Si eroi....

Subiectul este pe cât de sensibil pe atât de actual, spectacolul fiind foarte bine primit atât de publicul tânăr cât și de cel mai in vârstă. Dovada, o reprezintă numeroasele reprezentații avute atât în țară cât și în străinătate.

Distribuția se bucură de o echipa de 9 actori valoroși, în frunte cu domnul Marian Râlea, caștigător al premiului pentru cel mai bun actor de teatru, UNITER 2016 și al premiului pentru cel mai bun actor în rol principal la Festivalul Internațional de Dramaturgie Contemporană - Brașov 2017.   

Muzica interpretată live, la nai (muzica clasica) și voce (interventii cu muzica populara), de către artista Narcisa Băleanu și un decor inedit, sunt alte două dintre atracțiile acestui spectacol. 

Despre Narcisa Băleanu e interesant de știut că în cadrul vizitei oficiale a Prim-ministrului Japoniei, Shinzo Abe, la Muzeul Satului, ea a fost cea desemnată să-l întâmpine și să-l încânte cu interpretarea la Nai a câtorva piese din folclorul românesc. 

QR