E.M.I.L. - Expirat

Petreceri

Acces: Cu plata

Joi, 9 martie 2023
Open doors: 20:00. Live: 21:00
Expirat, Halele Carol

---

E.M.I.L., trupa noastră de suflet, revine pe 9 martie în Expirat, Halele Carol.

Opening act: RANA

 

Pre-sale: 60 lei
At the door: 70 lei

Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

⛔ Nu este permis accesul cu aparate foto profesionale.

---

Fondată în anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe din România. Cu puternice rădăcini în punk, sound-ul lor a evoluat în ultimii aproape 23 de ani, în direcții alternative rock și post-hardcore.

În 2007, E.M.I.L. au concertat în deschiderea concertului legendarei trupe americane de punk-rock NOFX. În 2009 și 2010 au desfășurat 2 turnee naționale care au culminat culansarea DVD-ului „10 Ani de Abuzuri, Excese și Imoralități”. Trupa are la activ 4 albume, cel mai recent fiind lansat pe 6 iunie 2015 la Universal Music România și intitulându-se „I M E N S”.

În noiembrie 2017 E.M.I.L. au revenit cu un nou videoclip, „Camarazi”, care a fost filmat în cadrul unul live performance special alături de fanii trupei, și i-au urmat o serie de alte single-uri precum „Cosmos” și „Încrederea e un Joc”.

---

Rana este o trupă de rock alternativ melancolic din Pitești ce a văzut lumina lumii în toamna anului 2016. Sunetul trupei se poate încadra de la alternative rock pănă la indie-emo rock, iar versurile sunt majoritar de dragoste, abordând uneori și teme sociale. Trupa a lansat single-uri precum Cer chinezesc sau Departe, iar în august 2022 a apărut EP-ul de debut Verde electric care s-a bucurat de o lansare la Crama Marcea, în localitatea de baștină a trupei. În prezent trupa lucrează la cel de al doilea material discografic care o să iasă în toamna anului 2023.

Rana înseamnă:
Bogdan Tănăsescu – chitară și voce
Sebastian Iordache – tobe
Mihai Matei - bass

QR