Dusty Ride

Concerte

Acces: Cu plata

Trocadero Blues Nights prezintă Dusty Ride – Concert lansare single Wake up call – 30 noiembrie 2023, ora. 19.30, The Pub Universității, București

Fondată și cunoscută cel puțin iniţial drept o (altă) formație de blues pe firmamentul autohton, Dusty Ride a devenit încet, dar decisiv, încă de la primele creații, și mai ales o dată cu lansarea primului album, Dawn, un act din ce în ce mai greu de încadrat stilistic, prea blues pentru rock, prea …rock pentru blues.

Asumarea (dacă nu chiar tupeul! – prietenii știu de ce) de-a fi altfel într-o zonă muzicală dominată de standard, e probabil unul din punctele forte care individualizează și alimentează în continuare creația și prestația live a unei trupe ca Dusty Ride. O asumare artistic-muzicală cu rădăcini în straturile cele mai profunde, dureroase și tradiționale ale bluesului (da, muzica sclavilor de pe plantații) integrate într-o muzică nouă, un blues de secol XXI, cu influențe diverse, de la roots-rock și country la gospel, stoner, psychedelic, ca să nu spunem chiar blues-metal (formulă patentată de talentatul chitarist Eric Steckel). Și o asumare emoțională de ”take it or leave it”, cântată cu sufletul pe tavă și fără jumătăți de măsură. Ceea ce vă vor servi și pe 30 noiembrie 2023, când vor lansa noul single Wake up call. Aviz amatorilor!

Trocadero Blues Nights prezintă Dusty ride, organizat la The Pub Universităţii, este un nou episod marca artasunetelor.ro! Hosted by Radu Lupaşcu.

Parteneri: the-pub.ro, AmBilet – Bilete online, radioromaniacultural.ro, zilesinopti.ro, contacteculturale.ro, artasunetelor.ro. 

QR