Duminica Olteneasca

Dansuri

Cand

14 mai 2023 11:00

Donație recomandată: 40 de lei

Duminică, 14 mai, ora 14:00, la I-AUZI UNA, în str. Bărăției nr. 33, la etaj, va avea loc "Duminica oltenească".

Pentru acest eveniment, am invitat-o la I-AUZI UNA pe IRENNE STĂNCULESCU, profesor-coregraf și fondator al școlii de dans "Drag mi-e jocul românesc", Vicepreședinte al Asociației Folclorice "Valea Prahovei" și dansator al Ansamblului Folcloric "Chindia" al CCS Ploiești, care ne va arăta variante de pasi de jocuri tradiționale din zona Olteniei (Trei păzește, Orodel, Galaon, s.a) si va prezida petrecerea pe care a propus sa o desfasuram dupa atelierul de jocuri populare.

Astfel, plusul pe care il aducem de data aceasta, este ca vom fructifica si mai mult intalnirea noastra prin aceasta petrecere tip schimb de experienta, unde ne vom impartasi reciproc jocurile pe care le-am vazut unii la altii, ne-au placut, dar pe care nu am apucat sa le asimilam. ????

Localul nostru vă oferă o gama largă de băuturi la prețuri competitive. Doritorii pot comanda mâncare prin serviciile food delivery direct la locație.
_________________________

Evenimentul continuă seria "Duminici populare @ I-AUZI UNA" - o serie de evenimente care au ca scop popularizarea jocurilor și dansurilor tradiționale, promovarea activității școlilor de dans popular și formarea unei comunități de amatori ai folclorului.

Seria va puncta zonele etnografice principale (Transilvania, Moldova, Oltenia, Dobrogea, Banat samd), oferind amatorilor de dans popular posibilitatea de a exersa, consolida și perfecționa pașii de bază specifici fiecărei zone etnografice în parte și de a-i combina în dans.

Vă așteptăm duminică, 14 mai, de la ora 14:00, în strada Bărăției nr. 33, la etaj!

Rezervări se pot face la tel. 0745-021.944

 

QR