Drag de Romania Noastra - Fuego

Concerte

Acces: Cu plata

CONCERT EXTRAORDINAR PAUL SURUGIU FUEGO ȘI ORCHESTRA FRAȚILOR ADVAHOV – ”DRAG DE ROMÂNIA NOASTRĂ!” LA SALA PALATULUI

10 Martie 2024 ora 19:00

Paul Surugiu Fuego nu contenește să surprindă și să propună publicului proiecte extraordinare. După succesul înregistrat în anul 2022 cu primul concert ”Drag de România noastră!”, alături de Orchestra Fraților Advahov, iată că artistul propune ... partea a doua a acestui concept, un al doilea regal folcloric la Sala Palatului.

Pe data de 10 martie 2024, începând cu ora 19.00, va avea loc concertul ”Drag de România noastră!” – 2, o plimbare prin zonele României, în care îl veți vedea de Fuego în costume populare autentice, interpretând capodoperele fiecărei zone, încercând să surprindă specificul și să vină cu un suflu proaspăt, într-o poveste autentică a frumosului. Astfel, îl veți vedea îmbrăcat în bănățean, oltean, maramureșean, moldovean, bucovinean, mehedințean, ardelean, basarabean și desigur, muntean, într-un maraton care va dura peste trei ore și jumătate. Spectacolul va avea și o pauză la jumătatea sa.

Dacă data trecută i-au fost aproape legendele folclorului, de această dată Paul Surugiu are alături parte din cei mai iubiți artiști ai generației tinere, plini de talent, de vervă și atitudine, cu surprize. Aceștia vor cânta piese reprezentative, dar și în duet cu Paul Surugiu. Invitații sunt – Olguța Berbec și Marian Medregoniu din Mehedinți, Fetele din Botoșani și Mihaela Gurău din Moldova, Alexandru Brădățan și Andreea Haisan din Bucovina, Paul Ananie și Oana Tomoiagă din Maramureș, Tudor Furdui Iancu și Alexandra Chira din Ardeal, Florin Boita și Ciprian Pop din Banat, Beatrice Băndoiu și Zorina Bălan din Oltenia, Gabriel Dumitru din Muntenia și Gabriel Nebunu din Basarabia.

Lor li se adaugă invitata specială a lui Fuego, marea artistă a Banatului, Nicoleta Voica, care va cânta cu el în duet, dar ne va aduce aminte și de melodiile sale nemuritoare. Întregul spectacol este prezentat de celebra Iuliana Tudor, care va desăvârși atmosfera. Acompaniază, ca ansamblu de dansuri, reprezentând Dobrogea, Ansamblul ”Brâulețul” din Constanța, al Centrului Cultural ”Theodor T.Burada”.

Veți avea parte de momente unice, veți dansa, vă veți emoționa, veți cânta, veți revedea nume de aur, veți avea parte de surprize și de un show cum doar Fuego și Orchestra Fraților Advahov știu să facă într-o reverență făcută României și folclorului acesteia, ca o mulțumire, ca o bucurie continuă.

”Iubesc folclorul autentic, iubesc să-l aduc în fața oamenilor și este o provocare imensă să fac spectacole impresionante la Sala Palatului, cu un conținut de calitate și emoții puternice. Așa va fi pe 10 martie, în partea a doua a show-ului ”Drag de România noastră!”, alături de minunații și talentații instrumentiști din Orchestra Fraților Vasile și Vitalie Advahov. Va fi un regal, la propriu, cu multe surprize și un repertoriu pe măsură, cu sceno-tehnică impresionantă și partituri celebre, pe care le veți iubi! Voi avea alături tânăra generație a folclorului românesc, în care cred! Sunt talentați, frumoși, au priză la public, atitudine, îi iubesc și îi apreciez pentru munca lor. Mă voi plimba muzical prin mai multe zone folclorice și voi schimba peste 8 costume populare autentice, realizate în premieră pentru acest concert! Îmi vor fi aproape și Nicoleta Voica, dar și Iuliana Tudor, iar alături de Orchestra Fraților Advahov am ales un repertoriu care va merge direct la suflet! Eu nu sunt artist de folclor, dar iubesc să-l cânt, încerc să fiu cât mai specific și să cinstesc memoria marilor înaintași! Iubiți folclorul, e o binecuvântare!” (Paul Surugiu Fuego)

Fuego este artistul independent care reușește, de 30 de ani, să fie în preferințele publicului român, ajungând unul dintre cei mai iubiți și apreciați soliști ai țării noastre, fiind și „ARTIST AL POPORULUI” Republicii Moldova, cea mai înaltă distincție în statul basarabean. Cu o voce caldă, fenomen, el a realizat numeroase proiecte speciale, diverse, demonstrând că le poate face pe toate și bine, cântând toate genurile muzicale cu ușurință, fiind și actor, pictor și moderator TV, realizând de peste 5 ani celebrul show de la TVR 2 – „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, în fiecare duminică, la ora 15.00. Partener oficial al concertului este FARMACIA INIMII - CATENA!

QR