Depeche Mode, Bucuresti

Concerte

Acces: Cu plata

Dave Gahan și Martin Gore au decis să le facă o bucurie fanilor din România și să le ofere un număr limitat de bilete ‘’FOR THE MASSES’’ la un preț special, pentru a-i răsplăti pentru sprijinul lor neîncetat și devotamentul aratat de-a lungul anilor! Biletele FOR THE MASSES se gasesc la pretul unic de 99 de lei, in numar limitat, pe www.depechemode.emagic.ro, in retelele iaBilet si Entertix.

Trupa britanică Depeche Mode a fost contactată de fanii din România care le-au mărturisit că nu-și pot permite achiziționarea biletelor pentru concertul de pe 26 iulie, de la Arena Națională. Liderii trupei Depeche Mode, Dave Gahan și Martin Gore, au decis să îi ofere publicului din România ocazia să-i vadă live, punând la dispoziție un număr limitat de bilete la un preț special. Biletele FOR THE MASSES sunt modalitatea prin care trupa dorește să-și răsplătească fanii pentru devotamentul și admirația pe care aceștia le-o poartă încă de la început.

Biletele FOR THE MASSES sunt modalitatea prin care trupa dorește să-și răsplătească fanii pentru devotamentul și admirația pe care aceștia le-o poartă încă de la început.

Evenimentul a fost primit cu entuziasm de fanii Depeche Mode din Romania, iar biletele de la gazon, din inelul 1 si inelul 2 ale arenei sunt deja epuizate.

QR