Delta Pe Obraz • Lansare album „RITM COLOR”

Concerte

Acces: Cu plata

Expirat Halele Carol, București
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542

joi, 7 martie, ora 21:00

Delta pe Obraz vin joi, 7 martie, la Expirat, Halele Carol, cu o lansare de album. RITM COLOR este despre pulsația ta interioară căreia doar tu îi poți da culoare. E despre revenirea la sine prin dezvoltare și acceptare. Nu trebuie să fii ideal, dar trebuie să fii tu.

,,la orice oră târzie
poți găsi
măcar o inimă
care bate-n ritmul tău color
vreau să mă simt o poezie
scrisă pentr-un singur cititor""
(vers din piesa ,,RITMUL MEU COLOR"")

 

RITM COLOR nu-ți oferă soluții, îți oferă opțiunea de a răscoli în tine frica. Frica de a te privi cu sinceritate și de a te recunoaște. Anulează canoanele, luptă cu ele pentru libertatea ta! Întreabă-te dacă vrei să fii liber și cât te-ar costa!

 

,,mă simt simplu
mă simt o axiomă
de asta nu înțeleg
de ce mi se mai aplică calcule calcule ale căror rezultat
îl cunosc ori eu ori ei""
(text din INTRO-ul albumului)

 

Pentru DELTA PE OBRAZ albumul este un studiu asupra propriei identități. Albumul conține atât elemente din copilăria trupei, cu motivele unui rock classic alternativ, cât și elemente care pun temelia unei tranziții în lumea sunetelor electronice. Fiind primul album, s-a mizat pe calitate și nu pe cantitate. Albumul are o dramaturgie bine construită, astfel încât fiecare piesă să devină continuarea precedentei. E și un haos ordonat de 43 de minute.

 

1. INTRO
2. RITMUL MEU COLOR

3. CARNE
4. ALT NUME
5. CALCI
6. LIMPEDE
7. INVITĂ-MĂ ÎN CASĂ

8. STRIGĂ
9. OUTRO

 

Casa părintească a acestui album a fost hub-ul artistic DEEPSHEETREC în frunte cu doctorul lor habilitat Andrei GLAVAN. Acolo, muzica DELTA PE OBRAZ și-a căpătat forma, a început a vorbi și iată urmează să înceapă a merge spre tine.

Producția care a pus carne pe scheletele pieselor e semnată de Gheorghe GUȘAN. Apoi a fost îmbrăcată și încălțată în MIX, iar mai apoi încălzită prin MASTERING de către Andrei Glavan - cel mai sensibil doctor văzut vreodată. Dulceața chitarelor a fost făcută din notele culese de Gelu ARGINT pe câmpiile nebuniei lui.

 

Fii parte a acestui album!
Hai cu noi în RITMUL NOSTRU COLOR!

 

 

Opening act: Diana Căldăraru

 

Diana este un artist/songwriter din România care și-a început activitatea în domeniul muzicii la vârsta de 3 ani. Ea combină elemente tradiționale ale genurilor soul și R&B cu o atitudine contemporană și personală. Cu ajutorul pianului, adaugă armonii bogate și pline de viață.

După ce și-a petrecut ultimii 4 ani făcând muzică în Olanda, Diana a decis sa se întoarcă în România și să scoată primul ei EP, prima piesa fiind deja pe toate platformele de streaming și este intitulată „Going Nowhere”.

Repertoriul Dianei cuprinde atât piese clasice ale genului soul și R&B, cât și compoziții originale în care își exprimă propria viziune și creativitate. Cu versuri adânci și personale, Diana explorează teme precum iubirea, vulnerabilitatea, intimitatea și înțelegerea de sine, oferind audienței sale o experiență muzicală captivantă.

Carisma și prezența scenică a Dianei adaugă o dimensiune specială concertelor sale live. Ea interacționează cu publicul și creează o atmosferă intimă, în care fiecare ascultător se simte conectat și implicat în povestea muzicală pe care o spune.

QR