Degustare Domeniile Franco-Romane

Degustari Vinuri

Acces: Gratuit

Reluăm seria degustărilor de vin în parteneriat cu cramele din România, în fiecare vineri seară, La Pod. Vineri, 15 septembrie, debutăm cu o degustare de vin de la Domeniile Franco-Române (DFR).

A venit toamna, degustăm și noi ceva? Reluăm seria degustărilor de vin în parteneriat cu cramele din România, în fiecare vineri seară, La Pod. Vineri, 15 septembrie, debutăm cu o degustare de vin de la Domeniile Franco-Române (DFR).

Despre DFR vă putem spune că la Săhăteni, în Dealu Mare, îmbină tehnicile tradiţionale cu tehnologia modernă și produce vinuri de foarte bună calitate. Și albe, și rozé, şi roşii. Se mândrește cu prima plantație viticolă BIO din România. Certificarea Ecocert impune proceduri stricte şi în procesul de vinificaţie, așa că prietenii noștri de la DFR au propriul laborator de analize pentru fiecare etapă de producţie și se asigură că toate vinurile sunt la standarde ridicate de calitate.

Din 2023, Domeniile Franco-Române din Săhăteni/Dealu Mare şi Château de Sannes din Luberon/Côtes du Rhône au devenit „crame înfrăţite”.

Și cum noi suntem și fani Franța, nu ne mai rămâne decât să vă invităm la degustare pentru aprofundare. Așteptăm rezervările voastre la telefon 0721.652.899.

QR