Curs nou de incepatori - Salsa si Bachata!

Dansuri

Unde

Bucuresti

Cand

27 februarie 2023 17:00

Pret: 50 ron/sedinta

Din 30 ianuarie te asteptam la cursurile de Salsa si Bachata.

Vino sa inveti sa dansezi pe ritmurile "caliente", sa socializezi, sa cunosti oameni noi, sau pur si simplu sa te relaxezi dupa o zi grea de munca, fie ea si 'remote', cum e la moda acum.

Program:
In fiecare zi de luni si miercuri de la ora 20:00.
Tot ce trebuie sa faci, este sa vii in sala si sa te simti bine alaturi de noi. Ca sa te convingem, PRIMA SAPTAMANA ESTE GRATIS!!!

DE CE LATINO CHALLENGE ARTS?
Pentru ca langa noi oamenii sunt tonici, plini de energie, invata lucruri noi si au parte de provocari in fiecare zi. Fie ca vrei sa socializezi si sa cunosti oameni noi, sau vrei sa te relaxezi dupa o zi grea, sau pur si simplu sa dansezi si sa te simti bine, aici este locul potrivit pentru tine.

CE-TI OFERIM?
Te asiguram de toata implicarea si experienta pe care o avem, de asemenea, studioul nostru ce este situat in centrul orasului, locul in care ne desfasuram activitatea, si anume: 2 sali de dans care sunt complet echipate cu parchet, oglinzi si sistem audio, vestiare separate pentru barbati si femei, grupuri sanitare separate pentru barbati si femei.
Locatie accesibila, la aproximativ 10 min de mers de la Universitate, sau autobuzele: 66, 69,70,85.90 la intersectia dintre Calea Mosilor si Bulevardul Carol I.

BANII SUNT IMPORTANTI, tocmai de aceea trebuie sa stii cat si pentru ce platesti. Cursurile sunt in fiecare luni si miercuri de la ora 20:00 si dureaza o ora.

Exista posibilitatea de a achizitiona abonamente la oferte, sau sa beneficiezi de reducerile noastre in cazul in care o sa aduci o persoana sau mai multe la curs.

Abonament 190 ron/4 sedinte - in decurs de o luna
Abonament 250 ron /8 sedinte - in decurs de o luna.

Adresa: Bulevardul Carol I nr 61, blocul cu Mega Image, la etaj 4.
Puncte de reper: intersectia Calea Mosilor cu Bulevardul Carol I
Telefon: Lixa - 0766.551.312
Laura - 0729.149.999

QR