Curs de sketch comedy - cu Catalin Cosarca

Conferinte

Cand

28 martie 2023 17:00

 Costul va fi de 400 RON / luna

Hai si tu la ✍️ Curs de sketch comedy ✨ cu Catalin Cosarca.

Ai auzit de sketch comedy si vrei sa aflii mai multe? Ai participat la vreun workshop de sketch comedy si vrei sa aprofundezi sketch comedy?
Improteca organizeaza un ✍️ Curs de sketch comedy ✨ a carui trainer este Catalin Cosarca.

Cursul isi propune invatarea notiunilor de baza de sketch comedy. Se adreseaza cursantilor cu improvizatie nivel avansat, cursul bazandu-se pe cunostinte dobandite anterior.

Ce inseamna asta, mai exact?
???? Vom juca scene improvizate, pe care le analizam in detaliu, le desfacem si reconstruim, le regandim, le reinterpretam, le scriem intr-un scenariu, pe care il vom juca intr-un spectacol.
???? Învatam sa recunoastem elementele bune dintr-o scena, cum sa construim naratiune coerenta, cum sa facem personaje convingatoare, cu mize clare, cum sa scriem un scenariu.
???? Analizam impreuna ce inseamna scenele exceptionale, ce le face deosebite, care sunt elementele cheie, care pot fi repetate, cizelate si reintroduse intr-un context ideal, prin care sa ele sa fie cu adevarat valorificate.

------------------------
Cine, cand, cum:
???? Catalin Cosarca va fi trainerul tau in acest curs
????️ Cursul se va tine la Improteca, SALA DE REPETITII de pe Negustori, Nr. 25 (in spatele pietei C.A. Rosetti, 5 minute de Piata Universitatii)
???? Startul va fi pe 28 Martie 2023, de la ora 20:00
????️‍♂️ Intalnirile vor fi saptamanale si vor dura 2 ore
????‍♀️ Intregul modul este gandit pentru o perioada de 3 luni, 12 sedinte
???? La final va avea loc un show de Sketch Comedy

Inscriere, costuri si eligibilitate:
????️ Costul va fi de 400 RON / luna
???? Early booking - daca te inscrii pana pe 24 martie 2023 costul cursului este de 350 RON / luna
???? Inscrierile sunt considerate ferme si iti rezervam locul in momentul achitarii unui avans de 100 RON (revenim noi cu modalitatile de achitare dupa inscriere)
???? Inscrierile pot fi facute prin completarea urmatorului formular: https://forms.gle/h4Czt4b38es2ZuZF7 sau prin telefon: 0727 554 875 (Andrei) sau prin mesaj pe facebook Improteca
???? Pentru acest curs improvizatorii trebuie sa fie de nivel avansat
????‍????‍???????? Locurile sunt limitate asa ca iti recomandam sa te grabesti. Numarul maxim de improvizatori inscrisi va fi de 12

------------------------
???? CĂTĂLIN COȘARCĂ a absolvit Facultatea de Teatru, sectia Actorie, U.N.A.T.C, in anul 2010. În acelasi an si-a inceput cariera de improvizator si trainer de improvizatie, infiintand trupa Backstage Boys, alaturi de care a avut nenumarate spectacole din 2010 pana in prezent si tinand cursuri de improvizatie la "Scoala de Improvizatie" a Mihaelei Sirbu timp de 6 ani.
A jucat in primul spectacol de sketch comedy in anul 2014. Regizat de Radu Dragomirescu, spectacolul s-a numit "2014: O Odisee Paminteana". Cei doi au continuat colaborarea pentru inca doua spectacole de sketch in 2015: "Nu se poate termina asa" si "Paradisio".
În 2016 a regizat propriul spectacol de sketch comedy intitulat "Oda la bucurie", gazduit de Club99.
În 2018 a inceput colaborarea la clubul de comedie The Fool cu spectacole de improvizatie, inclusiv podcastul "ImprovCast" in 2021 si show-ul "Asa mi-a venit" in prezent.

Hai si tu la ✍️ Curs de sketch comedy ✨

QR