Cristina Lupu

Concerte

Acces: Gratuit

Accesul la eveniment este liber. 

Duminică, de la ora 18:00 ne vedem în Grădina J’ai Bistrot (Calea Griviței 55) la un concert special susținut de Cristina Lupu.

Artist independent, Cristina Lupu scrie cântece de dragoste şi le cântă cu plăcere şi altora. În 2015 urcă pe scenă Vocea României în echipa lui Tudor Chirilă, unde face primele lecţii de canto; urmează o serie de cursuri particulare (chitară, canto, actorie, teoria muzicii), iar între 2020-2022 este studentă a Facultăţii de Compoziţie, secţia Jazz, la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti.

În prezent lucrează la un album de piese originale (de dragoste!) sub titlul provizoriu de "Sweet Amnesia", ce cuprinde o colecţie de poveşti adunate de-a lungul câtorva ani neliniştiţi. De ceva timp le testează în concerte intime prin grădinile şi ceainăriile Bucureştiului, dar şi pe scene mai mari la festivaluri ca Electric Castle, Waha, Femei pe Mătăsari, Street Delivery, Weekend Sessions sau Vadoo Chill Fest.
Primul single, "Satellite", lansat în luna iunie în Expirat, a ajuns deja în playlist-urile radiourilor.

"Sweet Amnesia" a luat naştere în urmă cu 5 ani, în serile şi nopţile albe petrecute cu chitara în braţe, după serviciu; un calup de cântece amestecate, uneori jucăuşe, uneori nostalgice, alteori ironice, nervoase, gălăgioase; un one-woman show (voce/chitară) confesiv, o privire pe gaura cheii în lumea unei fete oarecare.

QR