Concertul Traditional de Anul Nou - Editie Aniversara – 10 ani

Concerte

Acces: Cu plata

Bilete pentru Editia Aniversara 10 ani / Concertul Traditional de Anul Nou
  https://symph.us/bilete

 

 

Program

 

Verdi: Forza del Destino Overture
Ravel: Bolero
Rhapsody in Blue, soloist Pallavi Mahidhara
Offenbach: Can Can from Orpheus In the Underworld

 

 

Pauza

 

 

ClassicalRock: Orchestra, Band, Choir, Vocalist: Florin Ristei

 

 

Richard Strauss: Also Sprach Zarathustra (“Sunrise”) with
Led Zeppelin: Stairway To Heaven with vocals
Paul Dukas: The Sorcerer's Apprentice with The Who : Pinball Wizard
Wagner: Ride of the Valkyries with Black Sabbath: Iron Man
Nikolai Rimsky-Korsakov: Scheherazade, “The Sea and Sindbad's Ship” with Led Zeppelin: Kashmir
Franz Liszt: Hungarian Rhapsody No. 2, (arr. Müller-Berghaus) with Queen: Bohemian
Rhapsody, vocal and 12 voice choir
Additional Songs with orchestra, band and vocals:
Somebody to Love
The Show Must Go On
We Are the Champions

Orchestra Simfonica Bucuresti, John Axelrod si Florin Ristei revin pe scena Sslii Palatului alaturi de pianista Pallavi Mahidrara pentru a-ti oferi o experienta emotionanta: editia aniversara cu numarul zece a Concertului Traditional de Anul Nou!

 

 

 

Orchestra Simfonica Bucuresti se numara printre cele mai prestigioase ansambluri din Romania, jucand un rol foarte important in viata culturala a Bucurestiului si a Romaniei. Cu fiecare concert sustinut, Orchestra Simfonica Bucuresti conduce publicul prin experiente muzicale unice si reuseste sa mute atentia melomanilor de la realitatea cotidiana, la o lume sonora de vis.

 

 

 

Sub semnul “SHOW MUST GO ON”, Concertul Traditional de Anul Nou va fi dirijat de John Axelrod (USA), dirijorul principal al Orchestrei Simfonica Bucuresti. Invitatii acestei editii sunt Pallavi Mahidrara si Florin Ristei. In premiera in Romania, John Axelrod prezinta conceptul Classical Rock. In cadrul concertului vor fi interpretate lucrari, atat de factura clasica, cat si de muzica pop si rock. Deopotriva castigator si ulterior jurat al emisiunii X Factor Romania, cantaretul Florin Ristei, va face parte din calatoria muzicala si va canta in stilul sau unic versiuni de piese muzicale celebre, reorchestrate special pentru acest concert.

 

 

"John Axelrod este un muzician extrem de imaginativ si dinamic, al carui bogat bagaj muzicologic si intuitie istorica se combina cu energia intelectuala si entuziasmul carismatic pentru oameni si pentru viata, pentru a obtine interpretari profunde, riguroase si bogat caracterizate.”, a spus Remy Franck, directorul Pizzicato, publicatie specializata in muzica clasica.

 

 

 

Din 1996, Maestrul Axelrod a dirijat peste 175 de orchestre, 35 de opere si 60 de premiere mondiale. John Axelrod si-a stabilit un profil si o pozitie ca fiind unul dintre cei mai importanti dirijori din prezent. Repertoriul sau extraordinar de divers, programele inovatoare, interpretarile sale patrunzatoare si stilul carismatic de interpretare au fost laudate si recunoscute atat de publicul, cat si de criticii din lumea intreaga. John Axelrod a dirijat Orchestra Simfonica Bucuresti in Editia 2021 a Festivalului George Enescu, a sustinut ca profesor in 2022 Masterclass-ul International de Dirijat si a fost Presedintele Juriului in cadrul Concursului International de Dirijat organizat de BMI si Orchestra Simfonica Bucuresti, editia a IV-a.

 

 

 

Beneficiaza de cele mai mici preturi achizitionand prin website-ul oficial al Orchestrei Simfonice Bucuresti - https://bilete.osb.fan, atat in timpul, cat si dupa perioada promotionala de presale. Te asteptam pe 30 Decembrie la a zecea calatorie in lumea magica a muzicii si te invitam sa achizitionezi bilete de la casieria Salii Palatului si online, prin entertix.ro, iabilet.ro, bilete.ro si eventim.ro, precum si la magazinele partenere ale acestora.

QR